savopunck
Banned
To sam i ja malo pre Gruntu pisao u pp a ima li kako da se ne cilja polovina nego gurneš ručku u krajnji položaj i ono digne i izbaci u neutral ručku ili je kakav traktor takvo i zadovoljstvo
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Razlika je skoro 700 kg u kilazi i to se vidi kod tanjiranja ako je tesko,prednja vuca kod RM Belarusa ima bolji grip jer je tezi napred,grbavi se malo uclovi i grebe u vazduhu.Kolega Shale i ja vucemo istu tanjiracu sa 820 grbavi,820 RM i 892 RM,nisam primetio neku razliku a po blatu sve jedno ne mozes tanjirati,jedan prolaz suncokretiste radimo i bude kao leja...Kazu da ovi sa ravnim mostom su jaci
Sent from my Lenovo A536 using Tapatalk
To ne moze,tako funkcionise samo rucica na dole,na gore uvek moras da trazis.Zato na dole pustis rucicu,on pusta tockove,tanjiraca se dize,ti okrenes brzo i u sledecem prohodu trazis na gore da podigne tockove.Ako gurnes skroz gore oslobodices protok ulja i tanjiraca ce se zabosti nekih 10-11 cm ali nece skroz podici tockove tako da ces opet morati da trazis na 3/4 da bi podigao tockove.To sam i ja malo pre Gruntu pisao u pp a ima li kako da se ne cilja polovina nego gurneš ručku u krajnji položaj i ono digne i izbaci u neutral ručku ili je kakav traktor takvo i zadovoljstvo
Mislim da ne,nisam siguran,ako neko bolje zna neka me ispravi.A ako bi sproveli crevo od izvoda koji su ispred kabine bil onda moglo da se pritisne ručka na dole i jedna ručka za dizanje a druga za spuštanje?
Cudo radi Ilgi Aragon i u ovako suvoj zemlji. Ulazi na zadatu dubinu od oko 12 cm. Na kraju snimka sam malo kopao i vidi se dubina.
Ovo sojište se uradilo kao da je uzorano i spremljeno ,koliko je teška ta tanjirača?
Zaista ova tone kao u med...