nikola ilic
Član
Ovde je jeftinije,znam..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Imam ja, ajde da se menjamo, ako je tako kako ovde hvale meni bi tvoja bas pasala za Zetora 5718.Nemam tanjiraču za 539 inače bi radio s njim
Jbt. prijavi se za strongman sampionat osvoices ga 101%Ja sam takvu u mom zemljistu razvukao kao zvaku,nema sta nisam vario,cistaci svi pokrivljeni cim malo bude vlaznije,diskovi pucaju,jbt ja sam uzmem bateriju pod misku i odnesem,to je za neki pesak i laku zemlju.
Treba biti realan a ne pisati 'svaka bas svaka' mogu da te odvedem u 50 dvorista gde se nalaze consumke i ni jedna nije mrdnula, i kakve sad tu mane treba traziti? Ljudi obradjuju zemlju sa njom i zivot tece dalje, pa muku joj njenu nije to satelit pa toliko filozofije.Dragane ne pljujem daleko od tog svako bira sta ce kupiti i voziti.Uvek ima izuzetaka pa tako kao sto ti kazes uvek se neko izdvoji po kvalitetu.No da je bez mane bas i nije ali,da ne idem dalje posto me ocigledno neko lose razume.Inace na putu Pozarevac Gradiste ima jedna ista kao tvoja pa cu je bas slikati kad budem u prolazu.
Da vučeš sa zetorom 57 vučenu V28Imam ja, ajde da se menjamo, ako je tako kako ovde hvale meni bi tvoja bas pasala za Zetora 5718.
Valjda 100x160 da te ne slazem. Idem trecim rangom 3b. kao i oranje.Dragane to je 32diska na 22cm,koja je sasija? Kojom brzinom vuces?
Pa da! i to 4-tom brzom!Da vučeš sa zetorom 57 vučenu V28
Tako i treba. Jer ovaj disk što je obelezen na slici baca zemlju unutra to jest na uradjeno preko čega će proći zadnja baterija i tu ne treba da ide manji disk . A na zadnjoj bateriji disk sa desne strane (gledajuci od nazad) isto baca zemlju unutra ali posto posle njega neide nista tu ostaje brazdica i zato se sa te strane stavlja manji disk da ne bi bilo te brazdice...Kod mene je na prvoj bateriji manji prvi disk sa one druge strane od koje si obeležio, i na zadnjoj isto prvi disk sa iste strane kao na prvoj bateriji.
Znači moja tanjiraca stoji kao ta sa slike i manji su diskovi kad gledaš od nazad, sa desne strane.
Sent from my LG-P710 using Tapatalk