ta neda mu babo da se voza na prazno pa ajde 2puta da tanjira
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Auuu, 24d tanjurača.... Al ti je traktor rentabilan, bolje da si ju zakvačio za zetora i s njim išao... Pa kod nas ima tulipana koji takvu tanjuraču vuku s 539 u lakoj zemlji...Johny CASE IH je napisao(la):evo vratio sam se i lepo se danas tanjiralo,i case se prosto igrao sa tanjiracom na oranju i isao je od 10 do 12 kmh i prvi i drugi prohod ali nemam puno slika jer mi se baterija isparaznila prilikom slikanja ali evo imam par slika
Koji si ti bombaš, 4tom po oranju, ajde više prestani lagat, pa 3 ispadaš iz kabine, ja po oranju idem drugom, a drugi prolaz trećom...Johny CASE IH je napisao(la):pa tu tanjiracu je vukao zetor ali nije mogao da ide 4tom po oranju pa sam zakacio za kejsa pa da ga malo razradjujem s njom i tako nabijam satove,pa sta cu da radim s njim,radim sto mogu iako znam da je premala za njega ali sta je tu je,mozda jednog dana kupim i vecu ali o tom potom
Johny CASE IH je napisao(la):4 brza i vukao bi 5 ako treba ali necu tako brzo jer cu sjebat tanjiracu ali zetor 4tom ide oko 12 na sat