paorpaor
Član
Mislis Vogelu iz Rusije,posto su ga oni kupili prosle godine.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Kakva je ta tvoja matematika? Stiv ima MTZ 1025 (105 ks) i on moze da vuce 3.0 bez problema a ti sa torpedom mozes ko i ja 2.8 i da pevas. O teskoj tanjiraci ni govora. Sta ce ti X tanjiraca kad V mnogo lepse radi?kombajner je napisao(la):pa onda moj dajc 32 bez frke? mislim tesku tanjiracu 4 baterije
tanjiraca je zmajeva vucna 32 tanjira!ma kakve dzombe,strnjiste ravno kao pista,nema traktor dovoljno tezine pa poskakuje nemoze sedeti u njemu.da li ima neko resenje za to naprimer visina kacenja ili manje ukositi baterije ili vac sta?kiraj je napisao(la):Vlado da mu nije tesko ,da li ti je tanjiraca jako ukosena,da li koristis i prednju vucu ?
smanji ugao tanjira to bi trebalo resiti problemvlada77 je napisao(la):zasto rus 952 obican most sa tanjiracom od 32 diska skakuce da ne moze sedeti u njemu!
MTZ 820 EuroluxZrenjaninac je napisao(la):Sa kojom traktorom vučeš?
da ali ja nisam mogao pre zbog kišeLala iz Banata je napisao(la):Druze Todor !
Ja ne sam imo aparat da slikujem kad sam tanjiro strnjiste od jetchom
Inace, kukuruz 2 lista na jetchom
Koja tanjiraca? Ova moja i kad je ispravljena do kraja je i dalje dobro ukosena.banePA je napisao(la):Ja najcesce tanjiram oko 8km/h, sa rusom 82 i tanjiracom od 2,8 V, to je kod mene 5. brzina/zec, 1500-1600 obrtaja, tanjiraca je ukosena skoro do kraja