kao prvo normalno zavisi od vrste zemljista,nije isto kod mene i samo 4km u sledecem selu a ne Ruma Pazova Subotica itd.mozda me neki nisu razumeli valjke sam digao iz drugih razloga zato sto sam radio vrstu posla gde mi nisu potrebni pa sam ih digao na klinove stim sto sam dobio malo veci teret na tanjire kad su u radu jer tada valjci vise u vazduhu a nisu nimalo lagani bar na becejskoj consum,al sto se tice rusa njemu je svedno dali valjci vise ili trce za tanjirima jednostavno to nije za njega kao prvo to je mala konjska snaga za taj posao,tezina isto mala,lagan je i umesto da on upravlja tanjiracom ona upravlja njime,jednostavno ga gura u desnu stranu,radi i vuca i blokada tegovi napred i nazad,4 brzina maksimalna i dere se na auspuh sa dimom,a da nepricam kad pocne u par navrata da skace od zemlje bubrege da ti odvali,sad sam uradio 10h suncokreta potanjiro stapove,da se razumemo tanjiraca radi fenomenalno izmasakrira stapove al hocu reci u mom kraju a inace sam iz Sida rus to nemoze,moze da se nelazemo al 4tom brzinom uz skakanje i mnogo dima to je sve sr.....a za kvalitetan rad tanjirace treba tezina snaga i brzina taktora,ako ispravim tanjire i pomognem malo na tockove to nije posao,jedan prijatelj ima istu tanjiracu bez paker valjaka i vuce je ursusom od 90ks pa ni njemu neprija hoce da ga proda i uzme 1224, jednostavno takva zemlja.