Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Verovatno je bila mala vlaga,najbolje je brati kada je vlaga oko 25%.panonac je napisao(la):Ja sam imao Sikoru,malo se krunila na berac,ali jedino u te sorte nije bilo poleglih kukuruza na zemlji.
mica967 je napisao(la):Verovatno je bila mala vlaga,najbolje je brati kada je vlaga oko 25%.panonac je napisao(la):Ja sam imao Sikoru,malo se krunila na berac,ali jedino u te sorte nije bilo poleglih kukuruza na zemlji.
[
/quote]Imao sam vise sorti na jednoj parceli,Sikora stabljika malo zelenija,a klip zreliji od ostalih.
Boki na koji razmak seješ za branje u klipu Sikoru i u odnosu na naše sorte dali više rodi.Boki-Vl je napisao(la):Sikoru vec dve godine sejem i sejacu i ove, odlican hibrid, lako se bere beracem...
Misliš da nebi moglo malo gušći sklop barem 24 cm, ja ću ga probati ove godine za berbu 22,5 tako je na nodetki ako se ne varam.Boki-Vl je napisao(la):Ja ga sejem na 26 cm, manji klipovi ali su zrna krupnija. Po prinosu rodi vise nego Zp ili Ns.
Kolki je bio prinos protekte i procenat secera i na koji razmak si sejao?Mića967 je napisao(la):Syngenta pored sorti kukuruza na našim prostorima je zastupljena i sa semenom Šeć. repe i Suncokreta. Jasam ove godine sejao sortu Šeć. repe Protektu i biosam prezadovoljan sa prinosom. Dali ste vi sejali neke sorte i dali ste zadovoljni u celosti sa njima.