Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Toma13 je napisao(la):Jučer mi uginula najbolja kunica, našao je u kavezu, mladi skakuću po njoj i ništa ne kuže. Stari su 20-ak dana, valjda će sve biti u redu. Neznam što joj bi, možda joj je 9 komada bilo previše na ovoj vrućini...
jeb.. tomo, deshavaju se takve stvari uglavnom zbog vruchine,zao mi je. Malci mogu da jedu i sa 15 dana, samo sto che se malo vishe muchiti na adaptaciju, zilava je to zivotinjka.Toma13 je napisao(la):Jučer mi uginula najbolja kunica, našao je u kavezu, mladi skakuću po njoj i ništa ne kuže. Stari su 20-ak dana, valjda će sve biti u redu. Neznam što joj bi, možda joj je 9 komada bilo previše na ovoj vrućini...
Nebojša-M je napisao(la):imali ovde negde tema OGLASI ili prodaja kunića. trebami novozelanski zec čistokrvni.
svi su cistokrvni kad kupujes kad bi se zajebavali, vodi racuna sta radis i od koga kupujesNebojša-M je napisao(la):imali ovde negde tema OGLASI ili prodaja kunića. trebami novozelanski zec čistokrvni.
Moguce je da je bila izlozena nekom stresu, ili su neki drugi razlozi, ko zna!Laske je napisao(la):Pozdrav svima imam pitanje za sve vas.Zecica mi se kotila do sad 5 puta i sad zadnji put kad je trebala da se okoti pobacila je 4 dana pre kocenja i odma se parila nakon sto je pobacila.Da li neko zna zasto je pobacila?Sad terba opet da se okoti za nekoliko dana valjda nece opet pobaciti