Pozdrav drugari,evo mene....Veliko hvala sto ste se setili i zabrinuli za mene,zaista drugarski i prijateljski gest. Bogu hvala,sve je u redu sa mnom i mojom porodicom a ni zekama ne fali ni dlaka sa glave.Zapravo u samom gradu nije bilo nikakve velike poplave jer su korita Drine dosta duboka ovde ali je veliki problem sa prilaznim putevima i okolnim selima gde je prava katastrofa.Klizista i odroni su na sve strane,na pojedinim mestima nabujale pritoke Drine su odnele citave deonice puta a vecina mostova je takodje poklekla....Juce i danas je smanjen intenzitet padavina tako da se ceka da se vode povuku pa da se popravlja sto se popraviti moze.Nisam bio par dana na forumu jer sam bio utucen novonastalom situacijom i nije mi bilo ni do cega.Mali je ovo grad i svi se bukvalno medjusobno poznajemo a dosta mojih drugara je ostalo bez kuca na selu (klizista) a 99% malinjaka i useva je stradalo.Takodje ne vidim neko brzo resenje za spajanje okolnih sela sa Bajinom Bastom jer ce biti potrebno mnogo vremena i novca da se sve vrati u normalu.... Jednom recju-katastrofa!