Zrenjaninac
Član
Pitanje da li je neko nešto načuo za sklapanje ugovora o zasnivanje novog roda.Ja ako nebude definisana neka minimalna cena roda i ostali uslovi moje njive neće videti ni jedno zrno suncokreta.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Bili su to dobri hibridi.Mislmi da treba da predjes na strane hibride.Kod nas Arena ladno 2t/jutru.Takodje i barolo,dolbi itd.Rale 83 je napisao(la):Ovde se seje Ns redje Barolo i Pionir jedva. Moj favorit je bio Ns Velja , akovam je hibrid poznat uporditega sa onima koje sejete. Najcenjeniji kodnas je Ns111 neki su hvalili Ns 45 al* isto tako pricaju dasuih iskvarili.
Tobibilo EXTRA ,al da nezaboravimo daje posejano malo psenice i da ocekujuvecu setvu pod ostalim kulturama akoim ponuda bila velika bice i samocekaju kakodanas odradeZRENJANINAC je napisao(la):Ta cena bude onda sa PDV 26.25din e to nebi bilo loše.
ispravka-naredne godine-Dolovac je napisao(la):I ja planiram vise sejati suncokret ove godine jel sam psenicu izostavio,a cenu ce da nam ukroje po meri...