Suncokret 2026

Završen suncokret Sy Michigen 1620 kg/j,vlaga 8,9 primese 2.Akontacija 50 din.

Prosle godine po prvi put sam imao Michigen jer navodno me izludeo, ne bitno koji otkupljivac poznat u celoj Vojvodini, rekavsi mi da Neoma nema dobru kljijavost a Michigen je cak i bolji i sa izuzetnim kljijavoscu. Verovatno je imao to na stanju a ja naivko u ovim godinama i poslusam bandita!
Kad na kraju golo go.no u odnosu na Neomu.

Prosle godine po prvi put sam imao Michigen jer navodno me izludeo, ne bitno koji otkupljivac poznat u celoj Vojvodini, rekavsi mi da Neoma nema dobru kljijavost a Michigen je cak i bolji i sa izuzetnim kljijavoscu. Verovatno je imao to na stanju a ja naivko u ovim godinama i poslusam bandita!
Kad na kraju golo go.no u odnosu na Neomu.
Napisao si ga ko Vuk Karadzic

Послато са RMX3263 помоћу Тапатока

Zavrsili danas suncokret. Islo je to jako lepo sa Capellom i montiranom adaptacijom za suncokret. 30-40 KJ na dan u zavisnosti koliko sam cekao na prikolice jer dve kamionske nisu stizale. Nekoliko slika iz zetve:

nJwbo0I.jpeg

jyQyp5d.jpeg

sM7BAHU.jpeg

Ti si neuracunljiv, ja sam ubedjen da si ti taj na slici!😂
Ti koji si napisao ovaj post gore kritikujes nekoga za pravopis, pa ovo ni dete od 5 god nebi srocilo:unsure: Prvi put imao sam Micigen jer navodno me izludeo, ne bitno koji otkupljivac......... ko ovo razume treba da dobije Nobela. Lule je za tebe Njegos.

Poslednja izmena:
Ovaj forum je otisao u xrac. Ne postoji tema u kojoj se neko ne raspravlja sa nekim oko nekih gluposti i nebitnih stvari. Secam se kako je bilo pre bezmalo 20 godina kada sam se uclanio, bilo je jako puno korisnih informacija. Nazalost od te pocetne ekipe je jako malo aktivnih ljudi ostalo. Najmanje se prica o poljoprivredi i korisnim stvarima. Kakvih sve tema ima npr. Kockarnice/Kladionice..... sta ce to ovde, a ima jos jako puno nepotrebih tema. Savrseno me zaboli.... ako neko pise nepravilno, uz malo mozgovanja moze i najgore napisani post da se desifruje. Ni meni nije maternji jezik ovaj koji koristimo ( namerno nisam napisao srpski jer se pise i drugim varijantama jednote istog jezika ) i sigurno pravim greske ali se trudim da ono sto napisem lici na nesto.

Ovaj forum je otisao u xrac. Ne postoji tema u kojoj se neko ne raspravlja sa nekim oko nekih gluposti i nebitnih stvari. Secam se kako je bilo pre bezmalo 20 godina kada sam se uclanio, bilo je jako puno korisnih informacija. Nazalost od te pocetne ekipe je jako malo aktivnih ljudi ostalo. Najmanje se prica o poljoprivredi i korisnim stvarima. Kakvih sve tema ima npr. Kockarnice/Kladionice..... sta ce to ovde, a ima jos jako puno nepotrebih tema. Savrseno me zaboli.... ako neko pise nepravilno, uz malo mozgovanja moze i najgore napisani post da se desifruje. Ni meni nije maternji jezik ovaj koji koristimo ( namerno nisam napisao srpski jer se pise i drugim varijantama jednote istog jezika ) i sigurno pravim greske ali se trudim da ono sto napisem lici na nesto.
Srpski jezik nema druge varaijante, u drugim džavama ubacuju izmišljene reči i slova i prave njihove jezike od izvornog srpskog ali u Srbiji jezik i dalje ostaje Srpski.

Некад си морао да поломиш нокат,прст,пљујеш прашину итд...Постали смо пизде Сељаци килавци просек 110кг...и нико не може да ради без климе дебели млитави рукице мекане ужас...Што би реко ови од преко Пусице огромна већина огромна!!

Nazad
Vrh