Suncokret 2026

eo gledo druze ne vidim.ovde zecevi neki hibridni vise ne tamane samo suncxcokret i repu.sad poceli jako po kukruzu i soji.sto kaze sused stagod sam probo propo sam.tesimo jedni druge bar ce nagnojit njive
Možeš da koristiš riblje ulje iz apoteke a možeš i ulje od prženja ribe.Uglavnom, letvice visine nekih 25-30 cm, na jednu stranu namotaš neku najbolje pamučnu tkaninu, i poprskaš sa ribljim uljem a drugu stranu zabodeš u zemlju, i staviš te letvice po ivicama parcele...na svakih možda 20-50 metara....i To je to...

Jel moguce da je toliko pojeo suncokreta ....
pre ćeš naletit ovde na 20 parcela sa suncokretomn gde fali 40 60% sklopa sto zec pojeo nego na jednu parcelu sa sojom druze.ovolka najezda i gomila zeceva je verovatno zbog svinjske kuge zadnje dve godine pa lovacka udruzenja su dobile zapovedi da tamane divlje svinje a zeceve niko nije jebo.zatp druze sad oni jebu nas kolko su se nakotili

Ja sam mislio na post of clana ratatatui ,onaj golub ili sta je vec,gomila zelenih kotiledona od suncokreta ,strasno da 1 ptica toliko potamani suncokreta.Treba samo kupiti jaku vazdusnu i na njive,presevanje bilo kog useva kosta,to nam niko ne placa ...

je druze pa te stigne kazna ak pucaš.drugara vec ulovili sto pucao na zeceve po polju.a sezona lova zeceva zavrsila pre 2meseca.tacno nam ovde sa svim tim pravilncima nedaju disat

Nazad
Vrh