Suncokret 2026

За ову годину субару, неома што је остало од прошле године и бакарди. Увек сам сејао на 23.5 а сад ћу мало ређе (25.5). Суше су велике па да му дам мало више шансе. Субару сејем први пут.

Uzeo amazoniju za probu ove godine, posto prvi put sejem suncokret.

Послато са 2407FPN8EG помоћу Тапатока

Nesto jede suncokret. Da li treba reagovati? Samo sam ovu bubu video. Prema forumu sto sam citao zec pojede celu glavu a ovde jede list.
Naspram ove parcele imamo drugu nista ne jede. Ovde nam jede ima stari kanal za odvodnjavanje i jaros poljana zatravljena.
Na drugo kraju ima pojedenog ali mnogo manje.

Poslednja izmena:
Pozz da se upisem i ja ove godine pionir 162 i sindjenta e sad pitanje da li bi smeo da zaprasim seme sa mesurolom ili gaucom?

Poslato sa BRP-NX1M pomoću Tapatoka

Nesto jede suncokret. Da li treba reagovati? Samo sam ovu bubu video. Prema forumu sto sam citao zec pojede celu glavu a ovde jede list.
Naspram ove parcele imamo drugu nista ne jede. Ovde nam jede ima stari kanal za odvodnjavanje i jaros poljana zatravljena.
Na drugo kraju ima pojedenog ali mnogo manje.

Peščar,prskaj što pre

Kako se meri tj broji polulacija? Samo sam tog jednog video, da idem opet da pregledam. Kada on deluje? Uvece ujutru ceo dan?
Hvala na pomoci.

Danas sam prvi put u životu sejao suncokret. Bakardi, na 24,5cm. Nemam pojma o suncokretu, bukvalno sinoć sam pitao komšiju na koji razmak da ga sejem, on reče na 24,5 i ja tako uradio. :osmeh: Inače, seme je bilo jakooo sitno, plašio sam se duplih zrna pa sam dobrano spustio skidač. Izlazio sam milion puta da kontrolišem (zbog elektronske kontrole koja je neumorno pištala bez razloga) uvek je bila puna ploča bez praznih rupa. Pa ipak, čini mi se da je ostalo više semena nego što bi trebalo, možda su skidači skinuli i poneku singl semenku. Jedva čekam da nikne da vidim šta sam uradio. I da, kupio sam Capone (terbutilazin) i Vesta (s-metalohlor) da prskam, planirao sam sutra da to uradim i onda da se nadam da će u ponedeljak pasti nešto kiše iako po prognozi kod nas može biti simbolična količina...

Nazad
Vrh