Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Metribuzin, bentazon i imazamoks.A sta si koristio od hemije? Rampu?
Ja ih sejem, na 90% površina. Mas 85.su i Mas 98K. Probao sam još par drugih od mas-a, ova dva su mi ubedljivo vodeća. I sada imaju novi express, mas 900.su, taj bi trebalo da zameni 85-icu kroz neko vreme. U svakom slučaju, preporuka za prva dva pomenutaSeje li neko Mas suncokrete, kakvi su?
Pitaj u VGP posto su, odgovaraju od Ozdokena. Drugaru sam davao ploce za soju, on ima Sakalak.Pratim i ja. Od ove godine i suncokret (posle vise od 30 god). Za pocetak dajte neku preporuku za ploce, dimenzije i gde kupiti. Na saitu MBV za sakalak original kosta 2800, nesto mi to skupo...
Послато са 2412DPC0AG помоћу Тапатока
Uzmi te original, nije to neka visoka cena. Kod nekih drugih turskih su ploče još skuplje od te cene.Pratim i ja. Od ove godine i suncokret (posle vise od 30 god). Za pocetak dajte neku preporuku za ploce, dimenzije i gde kupiti. Na saitu MBV za sakalak original kosta 2800, nesto mi to skupo...
Kod mene na ozdoken su 26*2.5Ove originalne su 3 mm, 24 rupe.