tako i ovde slicno.propast nevidenaU vrscu krenuli juce, ood 500-600-1100kg na kj.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
tako i ovde slicno.propast nevidenaU vrscu krenuli juce, ood 500-600-1100kg na kj.
Kustilj?I kod nas opština Vršac čujem 1000 kg po kj. Lg 479sx. Juče košeno.
Verovatno visak padavina i niske temperature. Hoce to u nekim godinama.Koji je razlog tako losih prinosa?
Od vas nekolicine neznalica i ne ocekujem pametniji odgovor!Verovatno visak padavina i niske temperature. Hoce to u nekim godinama.
Onda su verovatno ceo atar kod nas neznalice.Od vas nekolicine neznalica i ne ocekujem pametniji odgovor!
Vrlo verovatno. Morate da se edukujete. Sa takvim prinosima srljate u propast!Onda su verovatno ceo atar kod nas neznalice.
Pretpostavljam da mene pitas?...Nisi imao kisu od kraja maja i imas posejan suncokret??Otkrij svima tajnu kako postići vrhunske prinose bez kapi kiše od maja meseca?
Častićemo te, nećemo ostati dužni.
Ja te pitam - koja je mudrost proizvesti bilo koju ratarsku kulturu osim šećerne repe? Ako neka kultura važi za korov to je suncokret.Pretpostavljam da mene pitas?...Nisi imao kisu od kraja maja i imas posejan suncokret??
Nisam ni rekao da je mudrost proizvesti!...to si ti pogresno razumeo,izvukao iz konteksta. Moje pitanje je bilo upuceno kolegama koje su objavile da su mali prinosi suncokreta. Konkretno Coci i Maxa,obojica su se sprdala sa kisom i hladnocom. Nisu mi dali odgovor zato sto ne znaju razlog niskog prinosa.Ja te pitam - koja je mudrost proizvesti bilo koju ratarsku kulturu osim šećerne repe? Ako neka kultura važi za korov to je suncokret.
Sorry, nek obrate pažnju na plodored.Nisam ni rekao da je mudrost proizvesti!...to si ti pogresno razumeo,izvukao iz konteksta. Moje pitanje je bilo upuceno kolegama koje su objavile da su mali prinosi suncokreta. Konkretno Coci i Maxa,obojica su se sprdala sa kisom i hladnocom. Nisu mi dali odgovor zato sto ne znaju razlog niskog prinosa.
Zaboravih da te pitam?...Da li imas posejan suncokret?Ja te pitam - koja je mudrost proizvesti bilo koju ratarsku kulturu osim šećerne repe? Ako neka kultura važi za korov to je suncokret.
Zato sam i pitao...za biljku kao sto je suncokret(poludivlja),kisa nije presudan faktor za dobar prinos...Sorry, nek obrate pažnju na plodored.
NeZaboravih da te pitam?...Da li imas posejan suncokret?