Suncokret 2025

913e7927fc7922bc15e5df55995c8612.jpg

Subaro sejan 30aprila

Sent from my iPhone using Tapatalk

Da li neko ima suncokret NS h8005 i koje je visine biljka otprilike iz setve pocetak Maja ?

vidi bolje 20m jecma,psenice ili 10m repice nego 0 kukuruza ili suncikreta koja kila

kako stoji ubacujem ponovo i zob na njivu iako je nisam sejao sigurno 7-8 godina
uh morat ću da vas razočaram..zob traži više kiše i od pšenice i vidim da je puno više osjetljivija na ove temperaturne udare
danas ju skinuo, izgledala je sjajno ali šok kad smo otišli na vagu...9m po jutru prosjek tj 18m na ta dva jutra, evo recimo na toj njivi odmah pokraj je Sofru curila ove godine 63m/j..ja sam počeo razmišljati da ju izbacim, ak nađem kvalitetnog dobavljača/proizvođaća vjerojatno ju izbacivam iz sjetve al slabo se zob ovdje sije kod nas
ako se poklopi 30m po jutru

mada su kod nje minimala ulaganja,jedino lema zna da stvori problem

slazem se
i ovde je sad jedan konjar kupio po 35din kg,jedini uslov je da bude bas cista zob zbog konja
prije da, ak se poklopi išlo je i 35m po jutru al tu prosjek 30-32 a evo od 2017 prinos ne prelazi 15-16m kod nas

uh morat ću da vas razočaram..zob traži više kiše i od pšenice i vidim da je puno više osjetljivija na ove temperaturne udare
danas ju skinuo, izgledala je sjajno ali šok kad smo otišli na vagu...9m po jutru prosjek tj 18m na ta dva jutra, evo recimo na toj njivi odmah pokraj je Sofru curila ove godine 63m/j..ja sam počeo razmišljati da ju izbacim, ak nađem kvalitetnog dobavljača/proizvođaća vjerojatno ju izbacivam iz sjetve al slabo se zob ovdje sije kod nas

prije da, ak se poklopi išlo je i 35m po jutru al tu prosjek 30-32 a evo od 2017 prinos ne prelazi 15-16m kod nas
ozima ili jara zob?

jaru nisam sejao sigurno preko 20godina

ozima ce ici

jos nisu ovrli ovi u okolini mene,ima ih nekoliko pa cu bas videti rezultate...vecinom su ozime

Nazad
Vrh