Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ovdje za sada i 0,5l i manje rusi ambroziju.Ja nisam uspeo sve da ošpartam.Biće korova za izvoz.Nisam stigao totalom da oprskam,pa posle kiša kiša kiša.Sa viballom napravio grešku,umesto 1L/ha ja stavio 0.8L/ha i nije odradio posao.Tako da biće dzungle!Neću ni da obilazim do žetve.
Назови задругу у Врбасу "Сава Ковачевић" ове године имају чудо сунцокрета, а пчела нема.Potrebna parcela ( 8 i više Hektara) suncokreta za pčelinju pašu, syngenta i ns dolaze u obzir, 0649008909
Drug ima 95ha u komadu sve sindzenta.Potrebna parcela ( 8 i više Hektara) suncokreta za pčelinju pašu, syngenta i ns dolaze u obzir, 0649008909
Da li imate možda neki njihov kontakt telefonНазови задругу у Врбасу "Сава Ковачевић" ове године имају чудо сунцокрета, а пчела нема.
Ako možete pustite mi broj telefona putem sms-a, da ga kontaktiram, 0649008909Drug ima 95ha u komadu sve sindzenta.
Samo nađite dobrog veštaka i tužba..Evo su levo Syngenta i desno LG jedan do drugog, isti dan setva. Imam u istoj parceli i Pioneer-a on je jos manje oboleo.![]()
Послато са 24115RA8EG помоћу Тапатока
Nije ni u Rh bolje.... Lane su prodali klijavost/energiju max 80% plus sto jee bilo 10 15% biljaka koje su bile vislje nasumincno po 50 cm od drugih u vrsidbi a glavicu imale 3 puta manju....Zimus kada su prodavali semena Syngenta se nije setila da napomene kako suncokret ne sme često da se ponavlja u plodoredu i da spore plamenjače prežive do 10 i više godina u zemljištu. Umesto toga istakli su u promotivnom katalogu da je "visoko tolerantan" na sve bolesti. Tek sada su se setili plodoreda...
Koji fungicid si isao? UGO?Prosle sedmice radili fungicide+bor. Negde nismo mogli proci pa smo odustali.
https://i.supaimg.com/727fa326-63c2-4275-96c5-2169f98cff7d.jpg