Camel Driver
Član
Prskano na crno ali zbog nedostatka kiše nema efekta, krenuli su korovi pa dok su mali.Sto tako rano?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Prskano na crno ali zbog nedostatka kiše nema efekta, krenuli su korovi pa dok su mali.Sto tako rano?
Express. Kazu da najgore podnosi Imazamoks. Mada, svasta su mi govorili, ali vise nije ni bitno. Presejao danas. Vise srece sledece godine.Jel to konvencionalni, ekspres ili CL tehnologija. Da li je tu i prosle godine bio suncokret??
Izgleda isto kao kad ga buba pojede ostane samo stabloKako izgleda suncekret u nicanju kada ga zec jede...
Jeste bravo, imam rupe pa sam se jos pitao kako zec udje u njih i onda skapiram da je hrcak verovatno i odbacim ga kao uljeza jer sam bio ubedjen da on ne jede biljke! Cime ih tamanite?Seče ga skroz do butonizacije.Ostrva pravi i hrčak pa obrati pažnju da li ga ima.
Ne treba pas , jedam metar armature 8mm dovoljno , polako se izliva voda i u tom krugu gdje su rupe vidi se na koju izlazi , tijelom pokusa da zaustavi prodor vode , ne dati mu da izadje dok je u rupi stisne se i gotovo. Treba najmanje 200 do 250litara vode nekad treba i vise.Izliješ ga vodom.Povedeš kera da ga ščepa kad izađe napolje i stvar gotova.