Suncokret 2025

Meni ništa od suncokreta, bio danas nije mogao koru proći. Sačekaću kišu da ako omekša ako ne ponovo setva. Posejao 23.04.mrka kapa

Do kog para ga njupa? Meni je napravio dva ostrva, isao rucno da popunim da mi ne ostane travuljina...mislio sam da on jede kad tek nikne, ali sad sve razmisljam da ne nastavi....inace pored mene sa obe strane suncokret i okolo ali ne, samo kod mene je jeo sve mu j...

Mom suncokretu je juče 14 dana od sejanja ,ima po di koji sa sa par listova i isto toliko sa iglicima zelene boje oko 2 cm visine , ima i tabla suncokreta koju deli put i livada od 30 kj koji se lepo vidi po redovima ,sejano pre mog

E sad ako zec jede ..kako nije jeo na toj parceli
Da nije dublje posejan ..
Prskano totalom posle setve 5 dana

Kolege greskom posajan suncokret na 20.5cm, da li je to velika gustina?

Sent from my SM-A525F using Tapatalk

Izliješ ga vodom.Povedeš kera da ga ščepa kad izađe napolje i stvar gotova.
Ne treba pas , jedam metar armature 8mm dovoljno , polako se izliva voda i u tom krugu gdje su rupe vidi se na koju izlazi , tijelom pokusa da zaustavi prodor vode , ne dati mu da izadje dok je u rupi stisne se i gotovo. Treba najmanje 200 do 250litara vode nekad treba i vise.

Nekad ima emerđensi rupu koju probije i pobjegne kao i lisice.

Najbolji oni brodilonski mamci ali na vrijeme se upotrebe dok nije suncokret niknuo.

Vetar počupa drveće a da ne sruši suncokret.Što veće glave to je gore po njega, još ako je visok potpisao je kapitulaciju za sigurno obaranje.

Nazad
Vrh