Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Milane, njive su nam blizu jedna druge, pa onda okadimo obe u jednom prohodu. Za svaki slučaj ponese se i novčanik.Cika Aco ja zvao komsinicu da idemo da obidjemo njive i da okadimo gde treba a ona kaze da sam lud.. Ne znam kako tebi uspeva, verovatno ferga kabriolet radi pola posla![]()
Ja prskam 30gr/kj ili u prevodu idem hektarsku dozu na 1 kj. Nikakvih problema po suncokret a tek tada prskanje ima nekog ozbiljnijeg efekta na čičak.Da li je imao neko ostecenja kod suncokreta kad je prskao sa 45g kesica po hektaru?
Послато са SM-G975F помоћу Тапатока
Nije osetljiv.Ali to će biti normalan suncokret,hoću da kažem neće biti stoglavac što mi ovde kažemo.Izmedju reda ga poseče špartač u redu ostane gušći ali u vršidbi nema onog sa hiljadu glava.Kako se ponaša samonikli CL od prošle godine na imazomok?
Da li je i on otporan ili je sad u drugoj generaciji osetljiv na imazomoks?
Да.Заједно оба?
Казаћу ти из прве руке за десетак-петнаестак дана.Kako se ponaša samonikli CL od prošle godine na imazomok?
У четвртак сам ишао пуну дозу (1.3 л/ха флуписора). Сунцокрету није ништа а сирак добија љубичасту боју.Jel.može suncokret sa dva para lista da se šiba punom dozom za sirak