Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Bolje da nemas iskustva jer je ionako cena 23 dinKaze mi cale da se mnogo brzo menja bukvalno za 2-3 dana od kad pocele vrucine, ja sam bio na moru pa nisam pratio. A jos uvek nemamo preteranog iskustva sa suncokretom
Committee for the Common Organisation of Agricultural Markets 26 July 2018Sunflowerseed production is down almost 3mil. t mainly for RU and UKR on lower yields from dry conditions.
Ja mislim da je onaj lik upropastio sve kad je objavio fotku zelenog suncokreta i vlaga mu bila 13% a prinos 5.500kg/ha objavio je to u grupi "Dobra Zemlja".Committee for the Common Organisation of Agricultural Markets 26 July 2018
Short-term outlookfor EU agriculturalmarkets in 2018 and 2019
http://www.blackseagrain.net/
Znači predviđanja i izveštaji relevantnih institucuja u EU i SAD ukazuju na smanjenje prinosa suncukreta u vodećim državama proizvođačima/izvoznicima suncokreta, zbog loših vremenskih uslova, kao i povećanje potrošnje pomenute robe. To su zemlje u okruženju, cene na berzama u EU u UKR 24. jula bile su 331 eur/t i 311 eur/t, na danasnji dan u UKR 315 eur/t, cena suncokretove sačme je 267 eur/t i raste. U HU 289 eur/t bez PDV-a.A kod nas cena 210 eur/t... ma da, otvoreno tržište bez monopola i kartelskog udruživanja....
Kad ti setva bila? Jel bio skroz crn suncokret?Ddanas skinuo pioneer le 25 vlaga 5.5 primesa 2.5 rod 2200 kg.