Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Kako ti skinu kozu?? Standard je 9. Skinu ti 6 i to je to nema rtroskova susenja i ostalih gluposti. Po meni bolje je vrsiti sa 15 nego sa 7. Ovom drugom je i dusa suva i sve sitno izduva kombajn. Ne treba teziti perfekciji ni sto se tice vlage,a i necistoce.Kod nas su prosle godine do 15 primali, ali tu ti skinu kozu
Koji hibrid je u pitanju?Danas sam cuo da je prvi suncokret skinut, prinos je bio 1600 kg po kj, vlaga 6.
Moj ce ici sledeci vikend, nije bas neki, ne ocekujem bas puno.
![]()
Kako ti skinu kozu?? Standard je 9. Skinu ti 6 i to je to nema rtroskova susenja i ostalih gluposti. Po meni bolje je vrsiti sa 15 nego sa 7. Ovom drugom je i dusa suva i sve sitno izduva kombajn. Ne treba teziti perfekciji ni sto se tice vlage,a i necistoce.
Slazem se sa tobom, kada je vlaga 7,8 pa i 9,10 to je po meni vec i presuseno, i kaliralo i.... Ko uhvati 11,12 eventualno 13 mislim da je idealka. Sa 14,15 je vlazan i ne vrse ga kombajn lepo digne onda dosta i primese....Kako ti skinu kozu?? Standard je 9. Skinu ti 6 i to je to nema rtroskova susenja i ostalih gluposti. Po meni bolje je vrsiti sa 15 nego sa 7. Ovom drugom je i dusa suva i sve sitno izduva kombajn. Ne treba teziti perfekciji ni sto se tice vlage,a i necistoce.
Slazem se sa tobom, kada je vlaga 7,8 pa i 9,10 to je po meni vec i presuseno, i kaliralo i.... Ko uhvati 11,12 eventualno 13 mislim da je idealka. Sa 14,15 je vlazan i ne vrse ga kombajn lepo digne onda dosta i primese....
Послато са E5603 уз помоћ Тапатока
Pioneer 100%Koji je hibrid.
Pionir le99Koji je hibrid.
Sta ima da ti suse suncokret od 11% vlage?Pa JUS je bio 50 godina 11%,sad su smanjili na 9 % da mogu da ti ukradu neki procenat.Sa 11% vlage kad se dva puta izelevira bice oko 9%,kakvo crno susenje.Do 18% vlage se kod nas prima a do 16% se sigurno ne susi,mozda i do svih 18%.Skinu ti samo sasusenje,to i tako nije tvoje...Jel vi zbilja ne placate susenje? Nama je trosak susenja oko 3 eura po meteru suncokreta ako je vlaga 11% i nitmo ne skida iznad 10%ako zbilja nije neka nenormalna kisa koja ne predtaje padati ili slocno.