Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Koja sita koristite za suncokret ja koristim kukuruzna ali mi se nesto ne svidja kako izgleda suncokret u prikolici!
Jedino kad ga izvadim napolje da ga slikam, jer se nece videti ovako. Mi imamo gornje univerzalno to se ne skida, a donje imamo kukuruzno, zitno i za suncokret.Kakavo je to suncokretovo sito? Može neka slika?
Mirmag
Kad ces da izadjes na televizor?
Jel resetke na situ lice kao rezanci,tj talasasto ?.Mislim na ovo za suncokret,ili je univerzalno tako ?.Inace jel koristite kukuruznu kopru u suncokretu ?.Jedino kad ga izvadim napolje da ga slikam, jer se nece videti ovako. Mi imamo gornje univerzalno to se ne skida, a donje imamo kukuruzno, zitno i za suncokret.
Ja koristim oba kukuruzna i to su oba dva stelujuca sita pa mi se ne svidja kako izgleda suncokret u prikolici mislio sam da gornje ostavim kukuruzna,a donje da ubacim zitno ne znam oce li to tako funkcionisati ili da i gornje ubacim zitno nisam vise pametan.Gornje ili donje?
Opa postao si medijska licnost kako se brzo stice popularnost kad covek postane tajfun!Zaboravio da pitam...
Kukuruzna adaptacija + kondi tj. Sindženta = dobitna kombinacija.Kiraj@
Kako vrsete ovako zeleni suncokret ja imam oko 30%-40% zelenih glavica katastrofa od vlage,a imam i onih zelenih latica sa glave puno u suncokretu?
Pozdrav,pa silose svi koristimo,mislim ko saradjuje sa firmom Beska agrar koja je kupila silose od Premilove zene i ostalih potrazilaca.@olalija lep ti je suncokret , vidim na slici Premilovi silosi, ko sad to koristi ? Pozdravi mi Sekizeve