Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Koja sita koristite za suncokret ja koristim kukuruzna ali mi se nesto ne svidja kako izgleda suncokret u prikolici!
Jedino kad ga izvadim napolje da ga slikam, jer se nece videti ovako. Mi imamo gornje univerzalno to se ne skida, a donje imamo kukuruzno, zitno i za suncokret.Kakavo je to suncokretovo sito? Može neka slika?
Mirmag
Kad ces da izadjes na televizor?![]()
Jel resetke na situ lice kao rezanci,tj talasasto ?.Mislim na ovo za suncokret,ili je univerzalno tako ?.Inace jel koristite kukuruznu kopru u suncokretu ?.Jedino kad ga izvadim napolje da ga slikam, jer se nece videti ovako. Mi imamo gornje univerzalno to se ne skida, a donje imamo kukuruzno, zitno i za suncokret.
Ja koristim oba kukuruzna i to su oba dva stelujuca sita pa mi se ne svidja kako izgleda suncokret u prikolici mislio sam da gornje ostavim kukuruzna,a donje da ubacim zitno ne znam oce li to tako funkcionisati ili da i gornje ubacim zitno nisam vise pametan.Gornje ili donje?
Opa postao si medijska licnost kako se brzo stice popularnost kad covek postane tajfun!Zaboravio da pitam...![]()
Kukuruzna adaptacija + kondi tj. Sindženta = dobitna kombinacija.Kiraj@
Kako vrsete ovako zeleni suncokret ja imam oko 30%-40% zelenih glavica katastrofa od vlage,a imam i onih zelenih latica sa glave puno u suncokretu?
Pozdrav,pa silose svi koristimo,mislim ko saradjuje sa firmom Beska agrar koja je kupila silose od Premilove zene i ostalih potrazilaca.@olalija lep ti je suncokret , vidim na slici Premilovi silosi, ko sad to koristi ? Pozdravi mi Sekizeve![]()