lucky.serbia
Član
Da li je neko prosle godine ugovorio prodaju nekog od visoko oleinskih hibrida suncokreta poput Pionirovog HE118 i sa kojom uljarom?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
To su mozda radile neke manje da kazem uljare ili radionice koje su cedile ulje. Ne verujem da se velike bave tom zajebancijom da odvajaju i posebno cede taj suncokret.
To na primer zmaj ne moze da kosi dok ovi strani sa dugackim sitima mogu cistije bez primesa da ga rade, tj sa manje primesa imaju izvrsaj. Meni bubanj na 360ob/ min i opet imam dosta primesa. Kratka sita na 142ciSad merio vlagu KRUSADOV DURBAN 8% vlaga a glavice jos zelene.
Komso u kom delu atara???Drugar pokosio 2kj Pionir le 25. Deo koji mu izlazio na ledinu od jedne vece parcele. Prinos 3347kg sa ta dva jutra sirovog. Posto niko jos ne prima jedva je nasao gde da kipuje i meri. Ja bi sa takvim prosekom bio vise nego zadovoljan. Ali nece biti tako.
Nada poslednja umire.