talianu
Član
al si me nasmejao.Ma kakav dron ,krov od rakovice???
Послато са SM-G900F уз помоћ Тапатока
Послато са SM-G900F уз помоћ Тапатока
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Mims, koji je to kraj?Kod nas počinje polako da cveta.
Voda je blizu koliko je blizi i U Kozjacki totov iz Padine na 100m nasao vodu i zaliva soju na pesku...Талиану на колико је вода ту код тебе,има ли могућности заливања тифоном.
I kod nas suncokreti iz rane setve poceli da cvetaju i oni do ramena i oni do kolena strasno kako to ljudi jadno izgleda onaj ni 50-60cm visine,a cveta ni red sklopljen ni nista dok oni koji su sklopili redove od dole podgorevaju prvi put da vidim suncokrete da podgorevaju.
Kod nas se ne kopa bunar plitko,kao u Bačkoj zbog terena.Kod nas se kopa na 80 do 120 metara ali on sam curi,pogodan je za KPK (tako koristim u voćnjaku) ali nije za tifon jel nije izdašan koliko treba za njega do 100l u minuti.Moj je sada posle 8 godina opao sa 105 na 80 l u minuti.Талиану на колико је вода ту код тебе,има ли могућности заливања тифоном.
Pitaj Kovačeva ,savetovao me 200 NPK i teraj,aj da vidimo.Prošle godine nije bilo razlike ali sam imao samo 3,5 kj u Alibunarskom ataru gde je laka zemlja pa nisam mogao porediti.Hteo sam samo da probam da li može jel je meni lično lakše raditi sa 5 baterija na sejačici kao soju.Po nekoj logici trebalo bi bolje da se pokaže jel svaka biljka ponaosob ima više "komocije" za sebe,Ispoštovao sam broj biljaka po ha i nicanje je na neomi svuda dobro preko 90% ali na Cruzieru je oko 75-80%Bas me interesuje talijanova neoma na 50 cm kako ce roditi.
To sam cuo da je u Alibunaru proletos busen bunar na 119m i da je potekla ziva voda, sad gazda muci muku de da je preusmeri.Kod nas se ne kopa bunar plitko,kao u Bačkoj zbog terena.Kod nas se kopa na 80 do 120 metara ali on sam curi,pogodan je za KPK (tako koristim u voćnjaku) ali nije za tifon jel nije izdašan koliko treba za njega do 100l u minuti.Moj je sada posle 8 godina opao sa 105 na 80 l u minuti.
Neka preusmeri za Srbobran...To sam cuo da je u Alibunaru proletos busen bunar na 119m i da je potekla ziva voda, sad gazda muci muku de da je preusmeri.