Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Koliko bacate azota na prolece, kakav ste prinos imali do sada?Na soju slobodno.cak mozes i vestaka manje bacati posto ima posle nje puno azota.A Dragan ti je odgovorio za repu nju nesejem pa neznam.
Za suncokret nisam nista zaorao.Sta predlazete na prolece?
Za dzep je dosta, al za biljku nije, 100-150kg Uree prava mera.100kg san i dosta.
U susnijim godinama skoro da se ne primecuje produzetak vegetacije dok u normalnim godinama ne igra nikakvu ulogu da li dolazi do zetve 10 ili 15 dana kasnije. Cak i kad sam posejao neku parcelu kasnije oko kraja Aprila, nije bilo nikakvih problema!Da li je doslo do produzenja vegetacije pri prelasku sa mapa na ureu?
A kod nas tvrde da je bolje zaorati oko 150kg/kj 3x15 i na prolece nista....e sad...ja sam lane tako radio,ali....kisnovita godina,oko 15mc/kj.Jbg.....nista posebno.Baš sam ovih dana razgovarao sa jednim dobrim poljoprivrednikom na tu temu i om mi kaže da je probao razne kombinacije ali da je naj bolja 3x15 baciti pred setvu .