Nije moja prikolica, na mojoj juce dovezao za prodaju, a ovu uzeo da ne bih stovarao svoju, da izvucem ovo pre najavljenih kisa za vikend.
Glavcine bi trebalo da su od velike zastave, a izbacen je diferencijal, pa ide cev skroz i cini mi se da je radjeno novo srce za felne, i ima kocenje - dobose.
Vala napatio se ferdza, do 2,5m duzine je vukao uz brdo, probao da povucem poslednja 3.75m od dozemaka, na ravnom, (posto je drvo svlaceno iznad puta) reko ajd da vidimo
, i isao je u drugoj sporoj nekako, u trecoj se gusio... u sumi imam jos jednu bukvu malo vecu od ove, ali nju necu da diram, pored vode je, neka raste
....... jos mi se otkine lanac, pa vezuj sa sajlom od 16mm, matora, bodljikava nemoz da je savladas, nema kuku nego samo usi
... pa se udje unapred u sumu, pa vezi je napred, izvuci unazad, razvezi, okreni traktor, pa ponovo vezivanje i tako pet puta i izvlacenje nekih pola kilometra uz dobru uzbrdicu do prikolice, pa utovar, pa silazenje sa vezanim jednim trupcem za prikolicu ( posto kocenje ima na prikolici, ali nije funkcionalno
) , onda dotovaranje pa tek pravo kuci...
@ichbinmilan jeste jedno
tanje deblo ide napred, inace ne bi mogao da vuce ovo uzbrdo, odmah bi otisao u vazduh i samo bi kopao.... lepo sluzi ferkic, ovo mu je 4. par zadnjih guma.