Kosjerac
Prijatelj Foruma
Duka ko ti pravio taj čekrk.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Kosjerac je napisao(la):Duka ko ti pravio taj čekrk.
sumar je napisao(la):Mislim da bi bilo bolje da ima dasku da ga nemoze nazad vuc sajla .
Po meni najbolji cekrk za drva je ovajDukanac je napisao(la):sumar je napisao(la):Mislim da bi bilo bolje da ima dasku da ga nemoze nazad vuc sajla .
Misliš na dasku koja se pobije u žemlju Ako nju stavim onda nemogu prikolicu da vučem.... A može i ovako, ili ga nasloniš nazad na drvo, ili vežeš napred, ili malo vuče unazad, malo propinje, samo da se radi....
Kosjerac je napisao(la):Duka pa i ja imam takav čekrk kupio sam ga u Guči pre 4 god. prava mašina za svoje potrebe.
ajd slikaj završetak sajle da vidim šta si stavio na kraju jeli kuka ili ono šumsko "štene".
Ljudi ponekad zaborave koliko je poljoprivreda i bratske joj grane ozbiljna i sofisticirana nauka i onda kad bane nešto novo kao da su vanzemaljci sleteli. Za linkove cu gledati da nabacam, najbolje je da trazish preko tartufa da ne kopaš po netu, prodaju oni i sadnice koje nisu mikroizirane a domaće rasadnike treba listom proveriti, mada nemam mnogo vere u pogledu sadnica šumskog drveća, sve je to uvoz a zašto da plaćaš i cenu i maržu!dzionik je napisao(la):E došli smo najzad do prave teme kako posaditi šumu a ne poseći je. Već sa prvim pitanjem se ispostavi da to nije nimalo lak posao i traži puno znanja i istraživanja vezano za neku mikro lokaciju.
Ja se već par godina bavim istraživanjem šta posaditi u bari gde su posećene jošike koje opet rastu ali bih sad da posadim vrednije ili plodonosno drveće. Čak sam razmišljao o slavonskom hrastu ali neznam gde bih mogao da nadjem sadnice.