Kremator
Član
@Kish klen, mozda kruska...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
To sam pomisio i ja.@KishRobert,koliko ja vidim to je hrast.
Jel zna neko koja je cena za orahove trupce?Cuo sam da se vade sa sve korenom iz zemlje i da se od njih prave kundaci za puske i da su dosta skupi.Konkretno,ja imam jedno stablo,nisam ga oborio,preko 1m u precniku,ali mu grane krecu na 1m iznad zemlje.E,sad mene zanima koliko bi ja realno mogo da dobijem za taj trupac?
25e po metru
- - - - - - - - - -
Ali stavrno prva klasa,bio je zreo,kao celik da sam mogao da snimim kad seces predvece biju varnice kao da seces eksere...
Drago mi je ako si zadovoljan,kamioni koji su vukli su bili mercedes 2326 i man veliki,mercedes je imao sivu ciradu i na njega je pakovano 26 metara,ako si tu uzeo to je moj bagren
- - - - - - - - - -
imam i ja moj kamion ali lakse mi da drugi vuce,nemam vremena daleko sam ja,nedaj boze jednom mi je stradao kardan na ostruznickoj obilaznici ni da placem ni da kukam,ovako ja ga dam po 25 e ivde kod mene a kad je bliza tura ja ga transportujem kad se tera do Beograda onda ga dajem na 30 e