Subvencije za tov svinja 2014

Meni 2 zahteva za genetiku prihvacena. Odrekao se a valuta je jedna sutra a druga 22. Znaci cekamo.

Sent from my SM-A546B using Tapatalk

Имаш обавезу да обележиш са 45 дана старости. Кад и маркице добијаш мораш да наведеш старост прасади или на шта се већ поставља маркица. Када се продаје наводи се на пасошу старост свиња. Не можеш, ставиш маркицу на прасе а утовариш за месец дана. Може се лако утврдити само да се хоће.

Ja sam mislio da je 12 meseci, tako mi u glavi nesto da tolko traje ta potvrda o obelezavanju, ne znam ni koga pitati. Ja inace tako najstariju potvrdu trosim, sigurno su bili i preko 8 meseci starosti po papirima,a dobio subvenciju. Jedino ako to sad nesto novo da gledaju...

Прошле године су мењали за све, приплодни подмладак, назимице и товљенике. Померали дане старости.

Прошле године су мењали за све, приплодни подмладак, назимице и товљенике. Померали дане старости.
Sto se tice genetike,nazimica minimum 190dana starosti mora da ima da bi je mogao prijaviti da je osemenjena zbog ostvarivanja prava na subvencije i povrat

Sent from my SM-A546B using Tapatalk

Nazad
Vrh