Valjda će isplatiti sve do obnove registracije, tj do kraja marta.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Isto tako i ja ...i predo sam zahtev za jos novih 14k..Ja sam predao zahtev jos u sedmog meseca prosle godine i u decembru dobio pare(5000 din) a posle resenje.
A sad morao sam predati zhtev za isplatu razlike od 5000 dinara.
To si dobio kad je bilo po 5000 jer da?Meni je uplaceno na racun za 4 kom prosle god u prvoj turi, za drugu sam predao jos nista.
Pa valjda su u obavezi da isplatei ja sam u decembru i nista...necemo mi videti te pare
Pa valjda su u obavezi da isplateili mi se cini.
Nisam 100% siguran ali prema slobodnoj proceni uplaceno je po 10 000 din. Ne mogu tacno tvrditi jer sam tada imao jos neke prilive novca na racun. A za sve sto je Min. Poljoprivrede uplatilo nisam dobio nikakav obracun, koja suma je za sta uplacena.To si dobio kad je bilo po 5000 jer da?
legle danas subvencije![]()
Podneo sam zahtev 15 jula za 15 komada i to sam dobio...a imam za jos 15 sto sam podneo u novembru,zvao sam upravu kaze da to nece biti skoro jer nije obradjeno.