Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Interesuje me sta se radi ako na tom brojnom stanju nemam junad a izvezao sam ih a imam pravo na subvencije jer imam papire?Ja sam veceras podneo zahtev. Sve isto kao prosle godine osim sto se sada pojavi lista(sa brojem zivotinje) tj brojno stanje grla. I sad moras da odaberes te koje si prodao i za koje potrazujes subvencije.
ima mogucnost rucnog unosaInteresuje me sta se radi ako na tom brojnom stanju nemam junad a izvezao sam ih a imam pravo na subvencije jer imam papire?
Hvala puno drug.... Jos me jedna stvar interesuje kod onog dela gde treba da se stiklira pise ( saglasan sam ) jel ide pod jedan ili pod dva?ima mogucnost rucnog unosa
ako izaberes pod 2 ti treba da im dostavljas potrebna dokumenta,a pod 1 oni pribavljaju po sluzbenoj duznosti(naravno pise uz tvoju saglasnost)Hvala puno drug.... Jos me jedna stvar interesuje kod onog dela gde treba da se stiklira pise ( saglasan sam ) jel ide pod jedan ili pod dva?
Malo mi je ne jasan taj deo jer onda možeš staviti i pod jedan i pod dva sta je tu sad najbezbednije?ako izaberes pod 2 ti treba da im dostavljas potrebna dokumenta,a pod 1 oni pribavljaju po sluzbenoj duznosti(naravno pise uz tvoju saglasnost)
za tebe lakse da oni pribavljaju sta im treba i ne razmisljas da li si sve dostavio.Yvoje da dostavis prijemnicu i specifikacijuMalo mi je ne jasan taj deo jer onda možeš staviti i pod jedan i pod dva sta je tu sad najbezbednije?
Hvala ti puno druze sve je spremno za slanje.za tebe lakse da oni pribavljaju sta im treba i ne razmisljas da li si sve dostavio.Yvoje da dostavis prijemnicu i specifikaciju
Ona je trebala biti u prošlom j.pozivu sad će je odbiti sigurno.Imam jednu prijemnicu iz marta meseca 2023 godine.Piše da se podnosi od 6 meseca.Sve ostale prijemnice su mi posle 6 meseca 2023.Da idem na a.p.p(ako prođe prođe)ili da je ne ubacujem uopšte?Šta kaže iskustvo?
Ok hvala stupio sam u kontakt sa njim zavrseno papiri u ponedeljak opet u PecinceImam.0648680418 Nikola inspektor.