Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
To niko ne zna?Је л’ дао неко скоро ко има информације из прве руке како иду папири за обе субвенције? Значи не препричавања и шта пише, то знам.
Ko ti je to rekao?Ja nisam znao, klanica treba da izda duple papire za junad zbog "duplih" subvencija, imajte to u vidu.
Послато са SM-G970F помоћу Тапатока
Имете у Регистру важећих прописа пречишћени текст уредбе као и све измене које су биле.
Дакле, пољопривредни произвођач подноси:
Ова друга ставка се предаје и уз захтев за субвенцију од 15.000 па мени није баш јасно да ли може и једно и друго.
- Образац 3
- рачун/фактура или откупни блок (лист) о продаји/откупу, који потписују откупљивач (купац) и пољопривредни произвођач (продавац), који садржи број грла, тежину и идентификационе бројеве грла, као и отпремницу са датумом када су грла отпремљена од продавца
- копија уверења о здравственом стању животиња
- Образац 2 – Спецификација грла за товну јунад оверена од стране лица које обавља делатност у објекту за клање животиња и надлежног ветеринарског инспектора ако су грла продата лицу које обавља делатност у објекту за клање животиња, односно од стране надлежног ветеринарског инспектора ако су грла извезена
Pre sam odg nego sto sam video ovaj post...Evo ova 2 obrasca trebaju koliko sam ja shvatio.
Sta si sve poslao a da se razlikuje od uobičajene procedure,i dal si slao original ili kopije?