pujol
Član
Jer si predao po starom zahtevu?Ja sam u utorak predao za subvencije 3 komada , koje sam inace prodao krajem novembra nekih promena samih na obrascu zahteva .
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Jer si predao po starom zahtevu?Ja sam u utorak predao za subvencije 3 komada , koje sam inace prodao krajem novembra nekih promena samih na obrascu zahteva .
Opet zajebancija,danas dobio odbijenicu.Junad predao klanici 15.10.a zahtev predao 23.11 obrazlozenje zhtev neblagovremen jer junad nisu predata klanici do 30.09..Jel imam pravo da sad ponovo posaljem zahtev za ovu godinu?
Imt 577 :
Mislim da si se malo zeznuo jer od 1.10 pa do 31.12 ne prihvataju zahteve znaci trebao si pre ili posle ovih datuma a sad mislim da ti nece priznati jedino ako imas neku fotokopiju dokumenata pa slaji opet ili idi direkt za BG na bulevaru kraljice Natalje.
Opet zajebancija,danas dobio odbijenicu.Junad predao klanici 15.10.a zahtev predao 23.11 obrazlozenje zhtev neblagovremen jer junad nisu predata klanici do 30.09..Jel imam pravo da sad ponovo posaljem zahtev za ovu godinu?