Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Dobri ste kod nas 45e i sad smanjili na 35.Nema pojma da više predajem,stotin papira za ništa.10000 din ili oko 90 e
A Za to poslednje grlo prodato u maju jesi poslao potvrdu iz klanica?kolege, imam jedno pitanje. ostvario sam pravo na subvenciju za tvoj junadi na 5 grla u 2013 godii. bio sam u obavezi da sva grla predam klanici najkasnije do 31. marta 2014. 4 sam uspeo da prodam u januaru,a jedno sam racunao da cu prodati do kraja marta. nisam ga prodavao u januaru jer sam zeleo jos da ga utovim. u martu dolazim u situaciju da nikom ne trebaju bikovi. uspevam da ga prodam u maju 2014. U novembru stize mi iz uprave za agrarna placanja resenje da vratim subvenciju za to jedno grllo + kamate. ja to platim. Sad mi stize poziv od sudije za preksaje. Navodno sam preksio neke clanove uredbe o subvencijama za tov junadi. Da li je neko imao slicna iskustva i kako je prosao kod sudije?![]()
jesam, poslao sam im potvrdu.A Za to poslednje grlo prodato u maju jesi poslao potvrdu iz klanica?
po trenutno vazecoj uredbi rok tece od datuma podnosenja zahteva....Jel rok za prodaju junadi 18 meseci od dana rodjenja teleta, ili od dana podnosenja zahteva za subvencije