Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Au al su me z**bali, ja isto kupio 14 komada oteljeni krajem decembra 2013 zvao upravu za agrar oni mi rekli da mogu da prijavim za subvencije za 2014, znaci i ja sam ispusio. Ako me zeznu ima da idem tamo da ih bijem sve redom !drugari danas sam dobio resenje da sam odbijen za subvencije koje sam podneo u januaru ove godine.Obrazlozenje glasi iako su telad svi rodjeni u 2013,ja sam morao da ih prenesem u 2013,a ne u 2014,jer je samo rok podnosenja do 31.01.2014.E sad ko je ovde lud. Kako sam mogo da kupim telad od 5 ili 1 dana starosti,ustvari mogo sam po njima.
isto i drugar tako dobio,a izgleda cu i ja tako za 2 komada.Au al su me z**bali, ja isto kupio 14 komada oteljeni krajem decembra 2013 zvao upravu za agrar oni mi rekli da mogu da prijavim za subvencije za 2014, znaci i ja sam ispusio. Ako me zeznu ima da idem tamo da ih bijem sve redom !
Au al su me z**bali, ja isto kupio 14 komada oteljeni krajem decembra 2013 zvao upravu za agrar oni mi rekli da mogu da prijavim za subvencije za 2014, znaci i ja sam ispusio. Ako me zeznu ima da idem tamo da ih bijem sve redom !
ja sam dobio subvencije za 7 bikova i iz 2012. u oktobru 2013god,bio sam obavezan da iste prodam do 31.3.2014. Od polovine februara sam ih prodavao jurio nakupce koji kasnije prodaju mesaru,zvao mesare nikom ne treba i sad fino moram da vratim pare naravno sa kamatom!!!!drzavo bas ti hvala sto mi pomazes u razvoju!