Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
A posle sise slede grčevi.Počnimo sa plakanjem pa će mo možda na vreme dobiti sisu.
To nikako jel bi tako dobili svi sem oni koji trebaju.Uostalom nije isto tj. ne košta isto proizvesti 1000kg pšenice u Bačkoj,Banatu ili Centralnoj Srbiji.Na taj način subvencionisanja bi neki bili oštećeni.ako bude neka bude po kg robe predate subvencionisano toliko i toliko din,eura, mislim da bi to bilo najrealnije ...
pa ne moze gospodine Diklofen svakom da se ugodi! .... drzava lepo odredi subvencije za svaku kulturu po kg pa ti biraj, negde bolje uspe zito a negde ne, negde repa, a kod nas u Vojvodini hvala bogu uspeva sve, i za tu cenu proizvodnje u Backoj,Banatu,C.Srbiji, pa nigde nije lako biti seljak ... a i ne razumem ko bi bio toliko ostecen ovakvim nacinom subvencionisanja ? ... nije los ni vas predlog, ali mislim da bi se ovim mojim predlogom tj ovakvim nacinom subvencionisanja vec jednom resilo pitanje ko se bavi ozb poljoprivredom a ko neTo nikako jel bi tako dobili svi sem oni koji trebaju.Uostalom nije isto tj. ne košta isto proizvesti 1000kg pšenice u Bačkoj,Banatu ili Centralnoj Srbiji.Na taj način subvencionisanja bi neki bili oštećeni.
Takvom čoveku koji dobije subvenciju pa sje*e pare na neku drugu stranu treba pomoći ??Ima i ovde ljudi koji su imali tako lose prinose,ali se tu nasa misljenja dele.
Moj je stav da takvom coveku treba pomoci i dati mu subvenciju da nadjubri njivu,a ne dodje prolece a on nema ni za naftu,a kamo li za PIO i skupa djubriva.
Bolje ukinuti subvencije onima sto nabijaju cene arende.
Ne znam koliko je to zemlja teza nego kod nas jer i kod nas ide 1cm=1ks u oranju.