Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ja koliko sam upucen subvencije koje su obecane za 2026 godinu iznose 35000 dinara. Prvi deo 18000 je isplacen i sta sad ima da nije jasno?? Ako bude drugacije, onda je samo jos jedna manipulacija i obmana. Uprkos svemu nadam se da ce 25 10 ovo govno skliznuti u septicku jamu, a da ce neka nova garnitura ispostovati obecano. Gumu samo treba jace PUMPATINIJE ni 18, ni 17, ni 15, ni 20 hiljada najavljeno. Nigde. Nikada.
Najavljena je za septembarl/novembar:
druga rata osnovnih podsticaja u biljnoj proizvodnji.
Iznos nigde nikada nije objavljen, ni zvanično, ni nezvanično.
Oni lažu, ali brate mili ni mi ne čitamo/slušamo bar šta su najavili.
I da dodam. Da, može da bude tih 17, ili 18 hiljada. Naravno da može. Ali, može da bude i neki drugi iznos, manji ili veći.
![]()
![]()
Ima izjava Ministra u Februaru, da će drugi deo 17.000 din/ha biti isplaćeno pre jesenje setve@coci064 Pa nisi dobro upućen izvini
Daj neki izvor gde je objavljeno da će osnovni podsticaji za 2026. iznositi 35.000.
Zvanično nikada i nigde. Ali ako ima negde te zvanične izjave, ja sam u zabludi i izviniću se što širim dezinformacije.
Ja slušao, potvrđujem!Ja je nisam čuo/video. Daj link.