paorpaor
Član
Sve je nekako jezivo tiho, k'o pred neku katastrofu 
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ljudi kraj septembra a ništa ni u najavi za drugi deo![]()
Ali fora je sto u tih 17 % ne samo drugi deo treba da stane , nego jos dosta javnih poziva pogledaj kalendar ..Cini mi se mehanizacija , autohtone sorte , podizanje vocnjaka ,povrtarstvo , 100 000 po junici ...Neko ce izvisiti sigurno , videcemo ko ,ali samo nzm gde su srokali 83% budzeta..Min.poljop su izjavili da su isplatili 82,83% subv u ovoj god.
Znaci fali jos oko 17%
Dal tu ima para za ovu nasu drugu ratu subv.od ostalih 17%
Mozda se ne misli na ceo budzet vec na ono sto duguju.Ali fora je sto u tih 17 % ne samo drugi deo treba da stane , nego jos dosta javnih poziva pogledaj kalendar ..Cini mi se mehanizacija , autohtone sorte , podizanje vocnjaka ,povrtarstvo , 100 000 po junici ...Neko ce izvisiti sigurno , videcemo ko ,ali samo nzm gde su srokali 83% budzeta..
Ministarstvo poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede objavilo je da je poljoprivrednicima u Srbiji isplaćeno 84,8 milijardi dinara, što predstavlja 82,5 odsto planiranih subvencija i podsticaja za 2026. godinu.Mozda se ne misli na ceo budzet vec na ono sto duguju.
Tako u redu. Ni meni nije za tov isplaceno a leglo bi mi da uzmem novu turu teladiMinistarstvo poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede objavilo je da je poljoprivrednicima u Srbiji isplaćeno 84,8 milijardi dinara, što predstavlja 82,5 odsto planiranih subvencija i podsticaja za 2026. godinu.
A da ne pominjemo jos dosta zahteva nije isplaceno za tov koliko citam po komentarima , takodje krave neumaticene itd ..
Vlada u tehnickom mandatu ne moze predloziti rebalans budzeta , niti donositi zakone , osim u vanrednim situacijama .Tako da ...A recimo da uradimo racunicu povodom ove informacije o isplatama , kod nas subvencije uzima od 2.5miliona do 3miliona hektara , da racunamo 2.5miliona hektara x17 000 dinara dolazimo do 42.5 milijarde dinara .Moje licno misljenje , nista od 17 000 dinara,mozda nesto izmenjaju kao sto su najavljivali da ce smanjiti ratarima , pa da pojacaju vocarstvo,ratarstvo itd.Rebalans ljudi, rebalans. Da li je neko čuo za rebalans? Biće novca, ako neće sada kada su najugroženiji, kada će.