Subvencije u poljoprivredi za 2026. godinu

Иду избори таман да се скину Сунцокрет и Кукуруз да виде чиме располажу...па ће одлучити дали су нам субвенције потребне или не

Sto je to uopste bitno ?,svi smo mogli pravdati nekoliko puta subvencije racunima.Kakva glupost od strane drzave,to im je pomoc od suse jbt ,kako da ne,samo ako smo bud... mozemo ovo prihvatiti.Drugi deo subvencija otisao u zaborav.
kako nije bitno?

znas li ti koliko je kupljeno vestackog djubriva za nista(tako sada ispada) jer se kao trebalo pravdati

a da ne pricamo koliko su ljudi sad davali para ovima sto im sve resavaju i trcali kod njih da im to rese i pravdaju a sad ispada za cistu glupost ako je tako

---- 2 avgust sam napisao ovo u drugoj temi
al najveca stavka je i dalje i najveca fora sto racuni vaze do pre koji dan a ostavili da se pravda do nove godine :haha:
cekam samo da vidim sta su tu smislili i koju foru da zajebu narod

a pricao sam jos na pocetku godine kad je onaj gostovao kod davidovica jos,da mi se sve cini da nam ova godina kal. godina sleduje samo 18k a ono jeseni deo ide u tkz sledecu godinu----

Poslednja izmena:
Za njih mi je posebno drago, dali zemlju i traze racune, pa kad im niko ne da onda idu u apoteku i plate za racune, a nisu hteli da plate ovom kome su dali zemlju (ili da smanje cenu), jer svako ko uzima zemlju u zakup sigurno ima visak racuna. Bar apotekari dobro prosli.

Послато са 2412DPC0AG помоћу Тапатока

a oni placaju porez drzavi i eto kako drzava tj zvalavi lako sebi nakupio para,da evo pici kampanu sve u sesnajst po gradovima i "gradi puteve"

Nazad
Vrh