Ajd procitaj jos jednom to sto si napisao.Pravdanje keće od 10.07.2026. i završava se 31.12.2026. Mogu se koristiti računi koji su izdati u vremenskom razmaku od 01.08.2026. do 31.07.2026.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ajd procitaj jos jednom to sto si napisao.Pravdanje keće od 10.07.2026. i završava se 31.12.2026. Mogu se koristiti računi koji su izdati u vremenskom razmaku od 01.08.2026. do 31.07.2026.
Na žalost nisam upućen u to.Da, tako su rekli. Medjutim kada udjem u epodsticaj, a onda u pravdanje, stoji celi iznos za pravdanje koji je uplacen, nije oduzeto za iznos livada sejanice. Ne znam sto, ni kako to da resim

Nema pravo ni pasnjak ni prirodna livada za subvencije. Samo zasejane livade sejanice, i detelina, lucerka..Него гледам нешто овај еАграр и имам питање: да ли је ико икада остварио право на подстицаје на природне ливаде и пашњаке?
Сећам се да је пролетос било речи о томе, да ће држава подржати финансијски сточаре који имају пашњаке и природне ливаде. Али после кад су подношени захтеви за биљну производњу, није било могућности да у захтев додам на пример пашњак.
Рекох да ли је то могуће, или сам ја нешто лоше разумео?
Kada ste elektroničar i radite u opšteno sa ljudima (Stvori vam se velik prag tolerancije da ne kažem dobijeteJa baš hteo u (zaključanoj) temi da napišem - Srđane, allal ti vera, oću da kupim tvoji živci![]()
živce, ali puknete kad tad).Јасно, то је тако. На моју велику жалост )Nema pravo ni pasnjak ni prirodna livada za subvencije. Samo zasejane livade sejanice, i detelina, lucerka..
Kada ste elektroničar i radite u opšteno sa ljudima (Stvori vam se velik prag tolerancije da ne kažem dobijeteživce, ali puknete kad tad).
Pozajmljivanje racuna je zabranjeno, pazite sta radite. I oni koji pozajmljuju i oni kojima se pozajmljuje.jel ima neko visak racuna?
tako i nafta zabranjena u kola al ipak dosta nas vozi sa tom naftomPozajmljivanje racuna je zabranjeno, pazite sta radite. I oni koji pozajmljuju i oni kojima se pozajmljuje.
Ja sam još u maju potrošio sve pa sada sipam i u traktor i u auto po 220 din.tako i nafta zabranjena u kola al ipak dosta nas vozi sa tom naftom
Da to je to.Da li ako se opravdaju racuni u odredjenom iznosu je to to, ili oni treba da odobre opet da se proverava na epodsticaje da li su i koliko prihvatili ili neki racun odbili ?
Svakako će biti drugi deo "Osnovnih podsticaja u biljnoj proizvodnji (Septembar, Oktobar ili Novembar, samo se ne zna da li će se pravdati ili ne)". Uglavnom rečeno je da računi moraju biti izdati od 01.08.2025 pa do 31.07.2026 to je što se prihvata.Oce biti jos para imam viska racuna?