Subvencije u poljoprivredi za 2026. godinu

Da li su krenula resenja za kvalitetna priplodna grla ? Neki pisu po fejsbuku da jesu ..

Apel-za-poljoprivrednike.png
Moje-e-Sanduce.png

Srđane kako praviš ove banere? AI? Onaj poljoprivrednik sa bradom i kačketom ima izraz lica kao da su mu legle subvencije. Definitivno nemaš taj izraz na licu dok čekaš da verifikuju parcele, prebace državnu zemlju sa oca na tebe i ostale peripetije koja sam imao ove g..
Sad već mogu i ja da se smeškam. Piše "Poslat na isplatu"

Srđane kako praviš ove banere? AI? Onaj poljoprivrednik sa bradom i kačketom ima izraz lica kao da su mu legle subvencije. Definitivno nemaš taj izraz na licu dok čekaš da verifikuju parcele, prebace državnu zemlju sa oca na tebe i ostale peripetije koja sam imao ove g..
Sad već mogu i ja da se smeškam. Piše "Poslat na isplatu"
  • Adobe Illustrator (za ilustracije)
  • Adobe Photoshop (za senke i efekte)
  • Canva (za raspored elemenata)

Efekti koji daju ovaj izgled:​

• blur shadow
  • gradient overlay
  • glow highlights
  • smooth sharpen
  • vibrant saturation
  • vector texture
  • soft contrast
Što se poljoprivrednika tiče slažem se ali nisam baš želeo da stavim tužnog, zabrinutog ili besnog (Ali evo i takva slika :D).
e-Sanduce.png

Poslednja izmena:

Хвала @Srđan01,

Све јасно — међутим у овом случају који помињем, можда је неки баг у систему. Решење по конкурсу за набавку квалитетних приплодних грла за 2025. годину стигло ми је 5. марта, и гледам одмах сам га прихватио, и такође се одрекао жалбе, међутим и даље је статус предмета „Прихваћен“, још није стигао на ред за исплату, иако је прошло више од два месеца.

Надам се доћи ће ипак и тај предмет на ред )

Хвала @Srđan01,

Све јасно — међутим у овом случају који помињем, можда је неки баг у систему. Решење по конкурсу за набавку квалитетних приплодних грла за 2025. годину стигло ми је 5. марта, и гледам одмах сам га прихватио, и такође се одрекао жалбе, међутим и даље је статус предмета „Прихваћен“, још није стигао на ред за исплату, иако је прошло више од два месеца.

Надам се доћи ће ипак и тај предмет на ред )
Ako nekog znate da mu je prošao zahtev u Poslat na isplatu pozovite 0800 106 107 i vidite šta se dešava (Biće vam rečeno budite strpljivi :)).

Nazad
Vrh