Subvencije u poljoprivredi za 2026. godinu

Sta je sad to?
e9b38440252ca15650ecea34414bff76.jpg

Sent from my 2107113SG using Tapatalk
Poruka u temi "E-Agrar" https://poljoinfo.com/threads/e-agrar.19905/post-2057408

Da li je neko imao slično iskustvo? Na nis agro kartici mi je ostalo 129,18 litara lik mi natoči 129.97 litara i na kasi ne mogu da platim po 181 dinar nego moram da platim punu cenu od 213 dinara. Ali mi devojka sa kase kaže da će mi i dalje na kartici stajati 129,18 litara. I sve to zbog 0,79 litara.

pisalo se vec o tome prosle godine u temi

ako prekoracis limit,placas punu cenu

ne u ovoj vec u temi refakcije ili ceni goriva

Zbog takvih muka najbolje je ostaviti 10 litara isppd limita i onda posebno kupiti tih 10 litara. Ja tako uradio ali na mol pumpi uzeo izvesnu količinu.

Da li je neko imao slično iskustvo? Na nis agro kartici mi je ostalo 129,18 litara lik mi natoči 129.97 litara i na kasi ne mogu da platim po 181 dinar nego moram da platim punu cenu od 213 dinara. Ali mi devojka sa kase kaže da će mi i dalje na kartici stajati 129,18 litara. I sve to zbog 0,79 litara.
Ne može sistemski da se učita privilegovana cena sa Agro kartice, zbog toga što je prekoračen limit. Nema pomoći. Sledeći put sipaj 128 litara i to je to

Da li je neko imao slično iskustvo?
Imao ja i pisao o tom. Doduše meni su ćornuli litražu a nisam proverio pre sipanja kolika mi je raspoloživa količina po njima. Prebacio taj račun sa običnog na pdv (bar da to iskoristim), platio punu cenu i na kraju mi se račun pojavi u dva erpg-a. Nisam hteo da tražim povrat i propao je.

Da li neko ima smanjene kolicine raspolozivog goriva na nisu, a da nije bilo promena u povrsinama u odnosu na proslu godinu

Nazad
Vrh