Marko98
Član
Kupi skener od subvencija
Al uzmi račun
Al uzmi račun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ako je stvarno detelina (Nije trava) i na terenu (Na parceli), onda se smatra da je Zasnovana livada (Sejanica).![]()
Ministarstvo poljoprivrede: Bez pravdanja podsticaja za lucerku, detelinu i pojedine kulture
Ministarstvo poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede saopštilo je danas da je donelo nove olakšice za poljoprivrednike, koji ubuduće neće morati da pravdaju podn1info.rs
Ako ja imam prirodnu livadu u koju svake godine kosim i baliram
Da li je to zasnovana livada - sejanica?
Srdjane zar ne postoji kategorija detelina ,a zasnovana livada sejanice se odnose na smese trava (ljulj engleski ,zuti zvezdan,sudanska trava ,grahorica . itd )u kojoj je odradjena puna agrotehnika tj. oranje ,sejanje ,prihranjivanje ..Jer ima mnogo parcela gde lucerka ne uspeva ,pogotovo kod nas gde su kisela zemljista tj. moze da uspe samo na 2 godine pa ugine , A to se na terenu vrlo lako utvrdi da li je zasnovana livada ili je obicna tj. pasnjak neki ..Ako je stvarno detelina (Nije trava) i na terenu (Na parceli), onda se smatra da je Zasnovana livada (Sejanica).
Ako je na terenu (Na parceli) drugačije nego što je zavedeno na eRPG onda ste u velikom problemu.
Stiglo resenje i odricanje od zalbe.Sve po protokolu,svaka im cast vala.
Rade ljudi ne prekidaju.
E, jedino sto mi tov stoji kako stoji,evo jos malo pa godina dana.
Prelila kap casu!!!!
Znate i sami šta je jedno a šta je drugo da ne pišem sada razlike između Prirodne livade ili Zasnovane livade (Sejanice).Srdjane zar ne postoji kategorija detelina ,a zasnovana livada sejanice se odnose na smese trava (ljulj engleski ,zuti zvezdan,sudanska trava ,grahorica . itd )u kojoj je odradjena puna agrotehnika tj. oranje ,sejanje ,prihranjivanje ..Jer ima mnogo parcela gde lucerka ne uspeva ,pogotovo kod nas gde su kisela zemljista tj. moze da uspe samo na 2 godine pa ugine , A to se na terenu vrlo lako utvrdi da li je zasnovana livada ili je obicna tj. pasnjak neki ..
Au, al sam se mogao zahebati.... Nisam išao na dopunu predmeta, nego na izmeni zahtev, a HID mi opet istekao i E podsticaji povuku taj podatak.... Popiiiiiii.dio sam! I sreća moja što sam se izlogovao iz E podsticaja pa opet logovao, kad ono sve po starom. Tu su i HID podaci i mutne slike i sve. Na brzinu skeniramo podatke, okačimo fajlove i dopunim predmet.Dostavite im ponovo kroz dopunu (Samo ovog puta malo ulepšajte slike).