Subvencije u poljoprivredi za 2026. godinu

Tako je… što pre razjasniti i drugi deo subvencija…
Primer šta ako ja imam prve subvencije 120.000 i imam jedan račun za seme od 100.000 i račun za djubrivo od 100.000 morao bih da priložim i ovaj drugi da bih opravdao 20.000, atomatski gubim ceo račun za drugi deo subvencija ako se bude pravdao računima iz ovog perioda.

Najlogičnije je bilo kao što je ovde napisao coci064 i to da se pravda u drugom delu subvencija.
Naj realnije ovogodisnjih SVIH 35000 dinara pravdati racunima jesen 2025 i prolece 2026 do 31 07 2026, a od tog datuma pa do 31 07 2027 za sledecu godinu.

Tako je… što pre razjasniti i drugi deo subvencija…
Primer šta ako ja imam prve subvencije 120.000 i imam jedan račun za seme od 100.000 i račun za djubrivo od 100.000 morao bih da priložim i ovaj drugi da bih opravdao 20.000, atomatski gubim ceo račun za drugi deo subvencija ako se bude pravdao računima iz ovog perioda.

Najlogičnije je bilo kao što je ovde napisao coci064 i to da se pravda u drugom delu subvencija.
Pa to im i jeste namera, da smanje davanja...

Uzgred, ako stvarno na taj način zajebu poljoprivrednike, nešto mi se javlja da će raja dogodine tražiti poseban fiskalni za svaku flašu, kesicu, džačić koji kupe. Ima da nas kunu trgovci... :haha:

I sta bi na kraju, koje tacno povrisine, odnosno kulture - zasadi, mogu da se prijave za 18.000?
Verovatno kao i do sada ali mozes pravdati na primer mineralnim djubrivom,tu je kultura nebitna,imas pravo da bacis djubrivo,sta ih briga sta ce tu biti.300kg djubriva po hektaru i eto opravdanja.Steze se obruc lagano, za par godina bice jos teze i jos gore.

Citiram jednog čoveka sa kojim sam pričao ne tako davno:
Niste ni svesni (poljoprivrednici) šta vam se sve sprema od strane onih u foteljama u veoma skoroj budućnosti (narednih 1-2 godine), što se tiče gazdinstava registrovanih, subvencija, e agrara i svega ostalog vezanog za poljoprivredu.
A koliko vidim polako stežu obruč....
Послато са SM-A225F помоћу Тапатока

Citiram jednog čoveka sa kojim sam pričao ne tako davno:
Niste ni svesni (poljoprivrednici) šta vam se sve sprema od strane onih u foteljama u veoma skoroj budućnosti (narednih 1-2 godine), što se tiče gazdinstava registrovanih, subvencija, e agrara i svega ostalog vezanog za poljoprivredu.
A koliko vidim polako stežu obruč....
O Ovome pricam vec tri godine, svaki dan.. sve evidentirati u buduce, djubrivo , hemiju...ma bice ludooo

Ako se prijavimo za subvencije da li to znači da smo se prijavili za obe subvencije ili možemo da odustanemo od drugog dela?

Послато са SM-A217F помоћу Тапатока

Ovo se zove sito i reseto,sto bi rekao nas narod.To upravo prolazi srpski seljak ili sta vec,poljoprivrednik.Pocinje se da najredjim sitom i onda se svaki put stavlja sitnije i sitnije a glavna stvar je to da ce sitni igraci ispasti na svakom situ,sve dok ne ostanu samo krupni igraci.

Kako satelitski snimak ubrzava proceduru? kao da ljudi ne znaju sta su gde posejali, a i pise pored parcela u zahtevu sta je na parceli

Što se snimka tiče, šta ako neko iz nekog razloga hoće da ore i seje njivu u maju?
Trenutno stoji neobrađena na snimku, a kako poziv ide u martu znači nema subvencija?

Znaci oni ce da ti kazu sta ces ti i kada da radis na svojoj njivi, dvoristu, kuci....da l smes da viknes na dete ili da budes kaznjen ako se protivis da nose svi haljine kao nedavno u Nemackoj, da bebin prdez pravi ozonske rupe i ostale genijalne teorije, to je taj zapad svetlucav i bajan

Nazad
Vrh