Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
I to cu cekati da bude besplatna, kako ste napisali.Poruka u temi "Subvencije u poljoprivredi za 2026. godinu" https://poljoinfo.com/threads/subvencije-u-poljoprivredi-za-2026-godinu.21118/post-2052009
![]()
Nedimovic je bio bombončeNedimovicu vrati se sve ti oprosteno
Bar se nije pravio pametan kao ovaj.
Ovaj hoce da ispravi dunav.
subvencije 4000 na 20 ha ko ga voli nek po njegovim pravilima poslujeNedimovic je bio bombonče
Mislim da će proći. To neće hteti niko da ti stornira sad, a ni ne sme, greška u ID oznaci sme da se menja samo neposredno po izdavanju računa dok je kupac još u maloprodajnom objektu. Trebalo bi da prođe vidi se tvoj BPG, ovo da li si u PDV ili ne, ne verujem da ih zanima.Pitanje za racune?
Gledam sad imam dva racuna iz 2025 oktobar npk i decembar urea i an.
Na racunima pise id kupca 15 i pise jmbg.
Na ostalim racunima sto imam hemije i seme psenice pise 16 i br gazdinstva.
Gazdinstvo nije u pdv, da li to prolazi kad bude pravdanje ili da probam da menjam mada tesko jer je racuni iz 2025.
Pa ne vidi se broj gazdinstva na racunu samo jmbg. Mislim jeste isti jmbg na racunu nosioca gazdinstva i u e agraru.Mislim da će proći. To neće hteti niko da ti stornira sad, a ni ne sme, greška u ID oznaci sme da se menja samo neposredno po izdavanju računa dok je kupac još u maloprodajnom objektu. Trebalo bi da prođe vidi se tvoj BPG, ovo da li si u PDV ili ne, ne verujem da ih zanima.
Svakako PDV obveznik kad kupi nešto ne vidi se broj gazdinstva nego JMBG, zato mislim da će proći videće da je tvoj JMBG bez obzira što nisi u PDV.Pa ne vidi se broj gazdinstva na racunu samo jmbg. Mislim jeste isti jmbg na racunu nosioca gazdinstva i u e agraru.
Posto trosite dosta vestaka i hemijskih preparata mocicete time da pokrijete i opravdate novac za subvencije.Sta da radimo mi vocari iz zapadne Srbije za subvencije po hektaru koji nemamo semena. Samo nek se igraju sa nasim zivcima, pitacemo im sta im to znaci kad im budemo dosli u Beograd pod prozor.
Uspeo sam da sredim, kaze da moze da se promeni sa sifre 15 na 16 i da pise br gazdinstva. Dobijam ovih dana nov racun na bpg 16. Samo cu morati nesto da potpisem.Svakako PDV obveznik kad kupi nešto ne vidi se broj gazdinstva nego JMBG, zato mislim da će proći videće da je tvoj JMBG bez obzira što nisi u PDV.
Da ispraviš sad ne možeš, ništa ne gubiš ako probaš tako. Ili da vidiš da li kod prodavca postoji i dokument uz fiskalni račun na kojem se vide tvoji podaci pa između ostalog i BPG pa i to da priložiš.
Svaka čast prodavcu lepo od njih.Uspeo sam da sredim, kaze da moze da se promeni sa sifre 15 na 16 i da pise br gazdinstva. Dobijam ovih dana nov racun na bpg 16. Samo cu morati nesto da potpisem.
Kako ko, racune od prosle godine nisam skupljao jer niko nije rekao da treba, a za račune su rekli samo seme, đubrivo i preparati za.prskanje niko nije pominjao a za gorivo pogotovu iako ga realno najvise koristimo.Posto trosite dosta vestaka i hemijskih preparata mocicete time da pokrijete i opravdate novac za subvencije.
To su i nama rekli. Dođu da ti urade atest. Plaćaš po dizni.A meni je rečeno da ograničenja što se hemije prodaje samo licima sa sertifikatom nema ni u najavi nigde, samo rekla kazala. Hemija će moći da se kupuje kao i do sada.
Isto tako je moralo da se atestiraju prskalice pre nekoliko godina, ko ne atestira neće moći da prska. I?
Klasično uzimanje para.
Trebalo bi da vam računaju i plaćanje nadničara. Samo ne znam kako bi se to regulisalo. Jedini da se nekom uplati na račun.Sta da radimo mi vocari iz zapadne Srbije za subvencije po hektaru koji nemamo semena. Samo nek se igraju sa nasim zivcima, pitacemo im sta im to znaci kad im budemo dosli u Beograd pod prozor.
Ja pre 2 nedelje pobacao račune od gorivaKako ko, racune od prosle godine nisam skupljao jer niko nije rekao da treba, a za račune su rekli samo seme, đubrivo i preparati za.prskanje niko nije pominjao a za gorivo pogotovu iako ga realno najvise koristimo.
Poce li prijavljivanje za subvencije po H?
02.03.2026.Koja greška se pojavljuje ?Jel ima neko problem sa consentID aplikacijom? Meni juče i danas izbacuje grešku. Izbrisao aplikaciji, ponovo instalirao, kad povučem backup, učita, ali prilikom logovanja na e upravu, izbaci mi grešku u consentID.
Ja sam obnovio consentID, ali nisam napravio nov backup, jel možda do toga?
Pošto ste uvezli rezervnu kopiju starih parametara koji su istekli (Obrisani samom obnovom) moraćete da idete u Poštu po nove parametre ili sami da izdate sebi parametre pomoću elektronskog sertifikata na ličnoj.
Ma kakvi nadnicari rekli su samo semena, mada cemo videti kad izadje ta uredba, uglavnom smo jedina zemlja u Evropi gde subvencije za biljnu proizvodnju moraju da se pravdaju računima.Trebalo bi da vam računaju i plaćanje nadničara. Samo ne znam kako bi se to regulisalo. Jedini da se nekom uplati na račun.