Subvencije u poljoprivredi za 2025 godinu

Jel na NIS-u još postoji ograničenje koliko smeš u jednoj turi da sipaš onako po 400l ili koliko je bilo?

Više se isplati dati koji dinar više, pa da ti cisterna donese na kuću nego 20 puta na dan ići na NIS, povrat od 50 din/l dobijaš svakako.

Jel na NIS-u još postoji ograničenje koliko smeš u jednoj turi da sipaš onako po 400l ili koliko je bilo?

Više se isplati dati koji dinar više, pa da ti cisterna donese na kuću nego 20 puta na dan ići na NIS, povrat od 50 din/l dobijaš svakako.
rodjak je isti dan sipao 1200 l ,samo sto je morao na 400 litara prekidati tocenje

Jedno pitanje u vezi subvencije za traktor.Kolega je prosao na konkursu pisalo je odobreno po predracunu i stiglo je resenje u e- sanduce.Traktor je kupio i prikupio dokumentaciju od traktora znaci podaci o traktoru,garacija,da je sklopljen u srbiji itd.Sada u e podsticajima stoji zahtev za isplatu.Pitanje je da li se tu prilazu prilozi o traktoru?

A sve bilo u redu ili si.menjao nesto???

Ptam jer radim ljudima i znam.da su vi dobili koji nisu dopunjavali(kriminal) i sad nervozan sto nije jos dobio

Reko su vise ne radim i cao
Ja nisam ništa dopunjavao, istog dana sam poslao za sva gazdinstva i za ova koja su već isplaćena i za ova koja su u statusu primljen. Znači nema kriterijuma i reda.

Nazad
Vrh