Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Moze do kraja godine.Da li još uvek može da se podnese zahtev za dizel?
Bio sam sarkastičan....Ne sitnicarim, kaze covek da je uplaceno pre roka. Dogovor sa drzavom je bio da uplata za seme bude do kraja marta (ili aprila ne secam se) kako bi se u setvu uslo rastereceno umesto sto su mnogi bili zaduzeni i za seme i za djubrivo. Jeste da si prvo morao da kupis seme ali nije ista cena kad ga placas u aprilu i u avgustu. Ako pricamo o rokovima, rokovi nisu ispostovani kao sto inace nisu ispostovani, i namerno se ne postuju jer kad navinkes narod na kasnjenje onda se nikad nista i ne ocekuje, legnu pare 4 meseca kasnije mi se svi udaramo u du*pe od srece.... Sami smo sebi krivi, zadovoljavamo se mrvicama..
Oke, onda sam bar lepo objasnioBio sam sarkastičan....
Послато са SM-A225F помоћу Тапатока
Biće preMeni valuta 6.8 , valjda ce biti uskoro uplata...
Sent from my SM-A525F using Tapatalk
Ni resenja ni para bar ja dok je drugar dobio za svinje i za goveda pare zahtevi do 300 hiljadaMeni je valuta bila 5.08 a leglo danas. Nego jel nekome lezu pare za tovna grla?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Što se tiče vršenja nužde to izvini, da kojim slučajem gori ne bih je popišao.Изгледа да субвенције не знају за ћације и ове праве...стварно смо балеге од људи смрадови они љигави Лицемери!!!Лично ја радим око 100 јутара укупно остварујем субвенције за неких 30%имовинскоправне заврзламе итд(живео сам и са њима и без њих)...Ова жгадија која сере по држави остварили су право за сву земљу Државну има ту и ћација и осталог олоша!!....и суштини су исти **greška их у њушку све са Маријаном на челу!Не желим да се замерам али не можеш брисати зној руком не обрисаном од дупета!Реч, част,образ,поштење је категорија речи која више не постоји...Онај Банат члан је био у праву огрешио сам се од њега.Блокирајте ме избршите али морао сам!