Subvencije u poljoprivredi za 2025 godinu

Ce ti izedu sve pilice

Послато са RMX3263 помоћу Тапатока

Sad su jeftini,obori jedno

Послато са RMX3263 помоћу Тапатока

Poslednja izmena:
Kada sam malo bolje citao Resenje i u njemu obrazlozenje za umanjenje dosao sam do toga da imam umanjenje od max za nekih 1100 din. U prevodu zafalilo mi je da imam jos jednu malu vrecu kukuruza.

kod nas u drustvu ko prvi dobije pare pravi zurku tj neku veceru

one subvencije prve dobio prvi ja al to ajde i ocekivano jer sam prvi i predao---pa se vrteli pilici

sad u foto finisu opet prvi ja---uplata u 12:39min kod mene a kod drugih 12:42,12:44min i jos 12:50min od nas nekoliko

neki imaju valutu 6.8 pa se znalo da oni nemogu da upadnu prvi u sesir
Evo ja pravim sutra,bice i torta neka

Sent from my 2107113SG using Tapatalk

Koliko malo je potrebno da narod bude srecan. Dosao kolega, kaze leglo za seme, sav happy...

Sta bi tek bilo je da psenica 35 dinara, a suncokret 70? :ROFLMAO:
druze moj neko ko ce imati 3+ i vise tona po jutru kukuruza po ceni od 30din+ove subvencije+zito jos nije prodao(ceka cenu),suncokret nece biti toliko los kao kukuruz(videcemo cenu),repica rodila svakom preko 15m itd itd

ima ih poprilicno takvih koji nece da puknu na soji,kukuruzi ili repi ove godine jer su po prvi put u svojem gazdinstvu jesenas posejali sve repicu,zito i jecam...mogu ti reci kez od uveta do uveta

od mnogo kukanja,nemojte bas u sve i svakom da verujete

opet sta ce to biti sa cenama upravo tih ozimih kultura sledece godine jer ce ih biti posejano sto zvalavi ima izreku u novijoj istoriji nikad vise,to cemo tek videti

Nazad
Vrh