paorpaor
Član
Kakav avgust
Bojim se da ce ovo ostati mrtvo slovo na papiru.
Bojim se da ce ovo ostati mrtvo slovo na papiru.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Može i bez deklaracije (Da je imate sistem bi sam stavio JM, ali pošto nemate onda vi sami morate da ubacite JM i KOM KG).Šta ako je izgubljena deklaracija?
Interesuje me deklaracija za seme uljane repice:
KWS Umberto 1.5
i
LG Architect
A jel se mora priložiti fiskalni isečak ili je dovoljno ako ga on sam pronađe?Može i bez deklaracije (Da je imate sistem bi sam stavio JM, ali pošto nemate onda vi sami morate da ubacite JM i KOM KG).
Priložite fiskalne račune (To vam je minut posla).A jel se mora priložiti fiskalni isečak ili je dovoljno ako ga on sam pronađe?
Umberto KWS 49/ESPW23517004/1/23Šta ako je izgubljena deklaracija?
Interesuje me deklaracija za seme uljane repice:
KWS Umberto 1.5
i
LG Architect
Moje iskustvo je takvo da oni i rade tek kad se zavrsi javni poziv za odredjen podsticaj, retko kad sam dobio resenje ili da je prihvaceno a da je jos trajao poziv.....Mene su zvali iz Uprave i dali objasnjenje da kada se 15.07. zavrsi konkurs onda ce da uzmu predmete u obradu. Sada rade pcele junad krave mleko i ko zna sta jos. Dakle ne nadajte se do 15-og nista. Nema para kao ni kise.
Neverovatno kako su ne profesionalni. Konkurs traje prijave se primaju i sve se u hodu radi. Valjda bi tako trrbalo da bude. Kao da tamo sedi 5-6 ljudi i samo oni to sve treba da urade pa kada stignu. Katastrofa.