sasa74
Član
Uplaćeno danas. Zahtev predat prvog dana, prihvaćen 31og.bio problem oko neke parcele. Valuta plaćanja 14og.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ima deda racun u AIK banci, danas je na isplati. Oni (ranije Eurobanka) su uvek kasnili sa isplatom..Uglavnom uvek legnu pare jedan dan nakon datuma valute samo što je bio vikend pa je 11.04. uplaćen 14.04. Ako ste imali nekog na 14.04. to je danas leglo, 15.04. će sutra leći.
Trebalo bi da je "izmenjen" prvo bilo.Izmenio sam zahtev, i dalje mi stoji u radu.
Gde može da se vidi valuta plaćanja?Uplaćeno danas. Zahtev predat prvog dana, prihvaćen 31og.bio problem oko neke parcele. Valuta plaćanja 14og.
Poruka u temi "Najčešća pitanje u temi eAgrar" https://poljoinfo.com/threads/najčešća-pitanje-u-temi-eagrar.20329/post-1960361Gde može da se vidi valuta plaćanja?
Koja banka, je l' AIK banka?Uplaceno valuta bila 15.04. A danas uplatili
Koristite Aik mBanking aplikaciju.Kod mene je aik,nema jos nista,valuta je 15-og. Jel uplatili nekom ko je u njoj,i da li salju obavestenja pri uplati? Zvao sam korisnicku sluzbu da pitam,i kazu da ako je bilo poruke pre onda je i sada tako,a da je moguce da kad stigne novac u banku,da mozda treba neko vreme da oni to proknjize,u prevodu da zadrzavaju pare iz samo njima znanog razloga. Ako postoji racun i uplata sta ima da proknjizavaju.
Da aik,bila euro bankKoja banka, je l' AIK banka?
Strpljenje.Ја сам се малопре одрекао жалбе. Шта иде после тога?