Subvencije u poljoprivredi za 2025 godinu

Uglavnom uvek legnu pare jedan dan nakon datuma valute samo što je bio vikend pa je 11.04. uplaćen 14.04. Ako ste imali nekog na 14.04. to je danas leglo, 15.04. će sutra leći.
Ima deda racun u AIK banci, danas je na isplati. Oni (ranije Eurobanka) su uvek kasnili sa isplatom..
Nadam se da ce barem u cetvrtak isplatiti, ako ne, onda tek u utorak kad prodju praznici..

Sacekaj jos jedan dan imao sam slucaj kod komsije kad je posle 1 dan u radu prebacen u prihvacen. Za to vreme za svaki slucaj isproveravaj parcele jer sam vise puta imao slucaj da se ne slaze stanje sa kulturama u erpg i u zahtevu za subvencije, kad se ispravi u erpg onda se izmeni zahtev za subvencije i oni ga opet uzmu u razmatranje.

interesantno,,,
poslato na isplatu 3.4
valuta placanja 10.4
Placeno 15.4
isplaceno 11.4
-----------------------
svaki dan sam proveravao i sad imam dva podatka koji su konfliktni, onaj gore odeljak gde je procedura za zahtev koji pise da je isplaceno 15,4 a odeljak gde je valuta sad odjednom pise da je isplaceno 11.4, da li jos neko ima tu situaciju?

Kod mene je aik,nema jos nista,valuta je 15-og. Jel uplatili nekom ko je u njoj,i da li salju obavestenja pri uplati? Zvao sam korisnicku sluzbu da pitam,i kazu da ako je bilo poruke pre onda je i sada tako,a da je moguce da kad stigne novac u banku,da mozda treba neko vreme da oni to proknjize,u prevodu da zadrzavaju pare iz samo njima znanog razloga. Ako postoji racun i uplata sta ima da proknjizavaju.

Kod mene je aik,nema jos nista,valuta je 15-og. Jel uplatili nekom ko je u njoj,i da li salju obavestenja pri uplati? Zvao sam korisnicku sluzbu da pitam,i kazu da ako je bilo poruke pre onda je i sada tako,a da je moguce da kad stigne novac u banku,da mozda treba neko vreme da oni to proknjize,u prevodu da zadrzavaju pare iz samo njima znanog razloga. Ako postoji racun i uplata sta ima da proknjizavaju.
Koristite Aik mBanking aplikaciju.

ja vec 10 dana cekam da izbrisem jednu parcelu zvao ih vec 2 puta podneo zahtev za brisanje parcele kaze ok je prosledice kolegama al nikako da izbrisu a predmet je zbog toga u radu nista ne rade kao moram cekati da izbirisu,,,neznam sta je problem tu parcelu sto ocu da izbrisem nisam ni podneo u zahtevu za subvencije a predmet za subvencije stoji vec mesec dana

Nazad
Vrh