Subvencije u poljoprivredi za 2025 godinu

U vezi tih podsticaja za seme, ako neko zna/pretpostavja , kako ce se tretirati ljudi koji su uzeli seme, na razduzenje po skidanju useva zito/suncokret/kukuruz, oni nemaju fiskalni.

U vezi tih podsticaja za seme, ako neko zna/pretpostavja , kako ce se tretirati ljudi koji su uzeli seme, na razduzenje po skidanju useva zito/suncokret/kukuruz, oni nemaju fiskalni.
Trebalo bi da imaju. Ovde su izdavali fiskali za svaku izdatu robu, bez obzira plaćanje solarno ili razduženje kasnije.

Послато са SM-A225F помоћу Тапатока

Nisam u toku, iskreno, mislio sam da mi ne sleduje fiskalni jer nisam platio , otici cu do zadruge sutra, prekosutra da resim to

@Srđan01 Da li ce biti pravilno uplacene subvencije ako u zbirnom prikazu u zahtevu i dalje stoji stari racun iz banke ? Do duse dodato je "- privremeni racun" u nekom trenutku ali ne znam da li ce probati na njega da uplate ili na izmenjeni u podacima o gazdinstvu..

@Srđan01 Da li ce biti pravilno uplacene subvencije ako u zbirnom prikazu u zahtevu i dalje stoji stari racun iz banke ? Do duse dodato je "- privremeni racun" u nekom trenutku ali ne znam da li ce probati na njega da uplate ili na izmenjeni u podacima o gazdinstvu..
Na izmenjeni će vam uplatiti (Zato piše privremeni) Za svaki slučaj pozovite 0800 106 107 pa se konsetujte i sa Call centrom (Ali opet kažem biće vam uplaćenona izmenjeni račun na eRPG).

Pitanje za Srdjana, tašta je bila nosilac gazdinstva a tast član. Sada je tašta preminula i potrebno je da tast postane privremeni nosilac gazdinstva. U izjavi da se prihvata da postane privremeni nosilac gazdinstva stoji da ga članovi imenuju za nosioca u ovom slučaju on više nema članova, da li je to moguće uraditi bez članova i da li se ova izjava overava kod notara ( prilog br 4)
I da li gazdinstvo uopšte može biti bez članova samo sa nosiocem?

Poslednja izmena:
Pitanje za Srdjana, tašta je bila nosilac gazdinstva a tast član. Sada je tašta preminula i potrebno je da tast postane privremeni nosilac gazdinstva. U izjavi da se prihvata da postane privremeni nosilac gazdinstva stoji da ga članovi imenuju za nosioca u ovom slučaju on više nema članova, da li je to moguće uraditi bez članova i da li se ova izjava overava kod notara ( prilog br 4)
Tast mora otvoriti namenski racun,izvaditi parametre za consentID, popuniti izjavu gornji deo a dole gde su clanovi ostavlja nepopunjeno, prilaze izvod iz knjige umrlih i podnosi zahtev.Postaje privremeni nosilac ,ali odmah moze da izvrsi izmenu na stalnog nosioca.

Odgovorio vam je @travian (Ako tast ima 0,5ha na sebe ili zemlju u zakupu može da otvori gazdinstvo).

Nazad
Vrh